ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 17 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου σε όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά οι πρωινές ώρες είναι πιο απαιτητικές καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και μπορεί να βιώσουμε πιο έντονα τις «παρενέργειες» του δηλαδή ασυνεννοησία, αναβολές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται καθώς έχουμε το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που έρχεται να γλυκάνει τη διάθεσή μας και τις επαφές μας με τους άλλους.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τις πρωινές ώρες δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη ίσως να δώσετε μάχες για να επικρατήσουν οι απόψεις ή οι ιδέες σας στο χώρο εργασίας. Προτιμάτε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και καλά κάνετε γιατί υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι και η διεισδυτική σας ματιά σας βοηθά να παρατηρείτε πράγματα που διαφεύγουν σε άλλους. Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης τις απογευματινές ώρες σας οδηγεί στις σωστές αποφάσεις. Όμως το πρωί φανείτε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα ενώ η μέρα ξεκινά κάπως στραβά κι ανάποδα με δυσκολίες στην επικοινωνία στην πορεία νοιώθετε δυνατοί να επιλύσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Το απόγευμα θετικό για τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν στοχεύατε σε μια ήσυχη μέρα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες για να βγει το πρόγραμμα σας από το πρωί, μπορεί να έχετε εκπλήξεις στην πορεία της και κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Το απόγευμα είναι υπέροχο για την ερωτική σας ζωή αλλά και για θέματα ομορφιάς.

ΛΕΩΝ: Ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να αποδειχτεί η σημερινή μέρα αφού με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα το φέρετε εις πέρας εξαιρετικά, όση δουλειά και κόπο κι αν χρειαστεί να καταβάλλετε. Απλά τις πρωινές ώρες προσέξτε περισσότερο με τους συνεργάτες σας και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας, σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, να αντλείτε δύναμη από μέσα σας και να βγάζετε πολύ πιο άνετα όλες τις υποχρεώσεις που έχετε μέσα στην ημέρα. Βέβαια οι πρωινές ώρες θα σας δυσκολέψουν περισσότερο στην επικοινωνία σε θέματα επαγγελματικά. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Το πρωί ξεκινά με δυσκολίες, καθυστερήσεις ή περισσότερα προβλήματα σε θέματα δουλειάς ή σπουδών αλλά από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί η αυτοπεποίθηση σας να παρασύρει και άλλους σε μια πιο δυναμική προσέγγιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν και να έχετε εμφανή αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα έχετε όλη την καλή διάθεση τις πρωινές ώρες να δείτε τα πράγματα θετικά αλλά η δύσκολη όψη Σελήνης – ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα μέχρι το μεσημέρι και να αποκαρδιωθείτε αν δεν βρίσκετε λύσεις ή ανταπόκριση από το περιβάλλον σας. Μην βιάζετε και μην ταράζεστε αφού όλα μπορεί να εξελιχθούν καλύτερα από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας με συνεργάτες, προϊσταμένους κτλ τις πρωινές ώρες μπορεί να είναι κάπως πιεστικές ή να υπάρχει μεγαλύτερη ασυνεννοησία. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι. Το απόγευμα μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα έχει μια ποικιλία όψεων που σας επηρεάζουν, από τις πιο όμορφες που σας κάνουν πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και πιο θετικούς στην προσωπική σας ζωή κυρίως τις απογευματινές ώρες και πιο νευρικούς τις πρωινές ώρες κυρίως σε θέματα δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα είναι από τις μέρες που έχετε την τάση να μιλάτε πιο συναισθηματικά κι από τα βάθη της καρδιάς σας καθώς η Σελήνη από την Παρθένο συναντά την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Αξιοποιήστε το απόγευμα για τις σχέσεις αλλά ας είστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας το πρωί για να μην κάνετε λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι απογευματινές ώρες με το υποστηρικτικό εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι αρκετά πιο θετικό για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και θα σας απασχολήσουν κυρίως προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Όμως το πρωί μπορεί να έχετε προβλήματα σε θέματα οικογενειακά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι