ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

Σύνθετη ημέρα η Πέμπτη ξεκινά με ένταση καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε σύνοδο και δημιουργεί ατμόσφαιρα πίεσης στα παρορμητικά ζώδια : Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Στην πορεία της όμως φτιάχνει αρκετά το κλίμα ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες με την Σελήνη στον Υδροχόο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και να προσδίδει στο βράδυ μας εξωστρέφεια και κοινωνική διάθεση.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Αρκετά κουραστική και γεμάτη ευθύνες και υποχρεώσεις η μέρα με κάποια απρόοπτα που σας αποσυντονίζουν. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ πιεστικοί και βιαστικοί με τους άλλους. Το βράδυ της Πέμπτης προσφέρεται για εξόδους και για να περάσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βοηθητική η μέρα για σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι που δίνετε το χρόνο σας για να μην λείψει από τα δικά σας σχέδια. Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους και ο λόγος σας θα έχει τη δύναμη να πείσει κι αυτούς που είναι δύσπιστοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιο ασταθής η σημερινή μέρα. Προσπαθήστε όμως να μην επηρεάζεστε από τους άλλους ή να κάνετε εσείς το ίδιο σε κείνους. Το πρωί μπορεί να νιώθετε πίεση σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Το βράδυ εξαιρετικό και για την προσωπική σας ζωή σας φτιάχνει τα κέφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική και δύσκολα θα βρείτε ηρεμία ακόμη κι αν αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι τις πρωινές ώρες. Το βράδυ εξελίσσεται πιο ευχάριστα κι ίσως με μια καλή οικονομική είδηση.

ΛΕΩΝ: Με λίγη ευελιξία και ψυχραιμία θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μια αρκετά απαιτητική μέρα σε θέματα δουλειάς ειδικά τις πρωινές ώρες που πιέζει η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα. Το βράδυ προσφέρεται για εξόδους ενώ μια γνωριμία μπορεί να σας κάνει κλικ ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη με την Σελήνη στον Αιγόκερω αλλά προσπαθήστε να βάλετε όρια σε όσους μπορεί να σας πιέζουν. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Ευχάριστες εξελίξεις επαγγελματικά ή οικονομικά το βράδυ.

ΖΥΓΟΣ: Απαιτητική η Πέμπτη και ίσως νιώσετε μεγαλύτερη ένταση καθώς θα σας τραβούν από δυο πλευρές οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά και απέναντι στην οικογένεια. Όμως μέσα σε όλα ίσως υπάρχει κάτι θετικό οικονομικά τις απογευματινές ώρες. Το βράδυ κανονίστε μια ευχάριστη έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια φορτωμένη από πλευράς υποχρεώσεων ημέρα που μόνο εσείς μπορεί να φέρετε εις πέρας με τη δυναμικότητα και την συγκέντρωση σας στους στόχους σας. Ο λόγος σας μετρά κι είναι πιο δυνατός γι’ αυτό προσέξτε όταν εκφέρετε μια άποψη ή μια κριτική να το κάνετε με αρκετή ενσυναίσθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με πρακτικές υποχρεώσεις έρχεται η Πέμπτη και πιθανώς κάποιοι να σας δημιουργούν εμπόδια καθυστερώντας έτσι να τελειώσετε αυτά που έχετε. Από την άλλη μπορεί να σας βγαίνουν ειδικά τις πρωινές ώρες κάποιες ανασφάλειες και άγχος για τα επαγγελματικά σας. Πολύ πιο ευχάριστο το βράδυ της Πέμπτης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σάς δίνει ενέργεια αλλά κάποια απρόοπτα μες τη μέρα προερχόμενα από το χώρο εργασίας μπορεί να σας ζορίσουν. Από την άλλη έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη για να δώσετε λύσεις και να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα παίζει αρκετά με τη ψυχολογία σας και πιθανώς να είστε κυκλοθυμικοί μέχρι το απόγευμα. Δεν είναι ανάγκη να πέφτετε αν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί. Μια εξέλιξη στα επαγγελματικά θα σας δώσει ικανοποίηση τις απογευματινές ώρες που είναι πιο ευχάριστες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα μπορεί να έχει απρόοπτα αλλά δεν είναι αρνητική για σας. Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει τις πρωινές ώρες είναι η συμπεριφορά ενός συνεργάτη ή ακόμη και ενός φίλου ή του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι γιατί με μια παρορμητική αντίδραση θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Το βράδυ προσφέρεται για συζητήσεις και λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Αφροδίτη στον Σκορπιό 10/09/2021 – 07/10/2021: Πώς θα μας επηρεάσει;

– Tι συμβολίζουν οι 12 οίκοι στην αστρολογία

– Άρης και θυμός: Τι μας κάνει να θυμώνουμε και πώς το εκφράζουμε;