ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 15 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Χείρωνα, του «πληγωμένου» θεραπευτή της μυθολογίας μας αλλά και της συμβολικής γλώσσας της αστρολογίας είναι το κύριο αστρολογικό θέμα σήμερα το οποίο διανθίζεται από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Η Σελήνη θα μοιραστεί το χρόνο της μέρας ανάμεσα σε δυο ζώδια την Παρθένο μέχρι το απόγευμα και τον Ζυγό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ο Χείρωνας αντιπροσωπεύει πάντα ένα τραύμα στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας ενώ στην διέλευση του μας βοηθά να θεραπεύσουμε τραύματα του παρελθόντος ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Ο Χείρωνας σας ζητά να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τα πραγματικά σας συναισθήματα, να βρείτε τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει η καρδιά σας και να γιατρέψετε όποιο πρόβλημα σας κρατά πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ:Ο Χείρωνας σας δίνει την ευκαιρία να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος, να ψάξετε το πώς και το γιατί σε ό,τι δεν λειτούργησε στην ζωή σας κι αν δεν μπορείτε μόνοι να ζητήσετε βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Χείρωνας σας θυμίζει απογοητεύσεις και δύσκολες στιγμές που περάσατε κυρίως με σημαντικούς φίλους στην ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να συγχωρήσετε και να βρείτε τρόπους επαναπροσέγγισης ανθρώπων που σας λείπουν και αναγνωρίζετε ότι κάνατε κι εσείς λάθη για την απώλεια αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Χείρωνας ανάδρομος από τον Κριό, σας καλεί να ανακαλέσετε στην μνήμη σας πράγματα τα οποία λειτούργησαν αρνητικά στον τομέα της καριέρας, συμπεριφορές, αντιδράσεις, καταστάσεις και να προσπαθήσετε να μην τα επαναλάβετε.

ΛΕΩΝ: Το να αποκτήσετε μια νέα προοπτική στην ζωή σας, να αισιοδοξήσετε, να βάλετε μπροστά τα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και την απαισιοδοξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Χείρωνας θα βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, να ξαναπιστέψετε στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας αλλά και να λύσετε οικονομικά προβλήματα από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο.

ΖΥΓΟΣ: Ο Χείρωνας μπορεί να βοηθήσει να γιατρέψετε τραύματα από σχέσεις αλλά πρέπει κι εσείς να κάνετε τις προσπάθειες σας και να δείξετε ωριμότητα. Βασικά να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει και να διώξετε ό,τι και όποιον-α σας συμπεριφέρεται άσχημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν η καθημερινότητα δεν σας φαίνεται υποφερτή σας κάνει να πλήττετε ή ακόμη χειρότερα σας πληγώνει τότε η περίοδος με τον Χείρωνα στον Κριό, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να την απολαμβάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ό,τι σας πλήγωσε στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις ή ακόμη και στα θέματα της δημιουργίας αλλά και των παιδιών μπορείτε από δω και κάτω να το γιατρέψετε και να κλείσετε πληγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, τους ανθρώπους που συμβιώνετε και τα αποφεύγατε τόσο καιρό γιατί πληγώνουν μπορείτε να τα φέρετε στην επιφάνεια και να τα λύσετε ικανοποιητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Χείρωνας βοηθά να κλείσετε τα κενά στην επικοινωνία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας. θα σας βοηθήσει ακόμη σε σχέση με στενούς συγγενείς όπως τα αδέλφια αν υπήρχαν προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση σας θα γιατρέψετε πονεμένες ιστορίες που βιώσατε τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με τα οικονομικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Χείρωνας: Τα τραύματα και η λύτρωση

– Ποια είναι η «τυχερή» μέρα του κάθε ζωδίου και τι πρέπει να κάνετε για να έχετε εύνοια

– Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού