ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη στον Υδροχόο, βρίσκεται σε ένα κοινωνικό κι επικοινωνιακό ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους αλλά πλέον έχοντας μπροστά τις δυο συμπληγάδες τον Ουρανό και τον Κρόνο που πρέπει να τους αντιμετωπίσει με όψεις περιορίζεται η δράση της, συννεφιάζει η διάθεση της και λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Η σύνοδος με τον Κρόνο δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα αλλά και πιο δύσκολες συνθήκες ή εμπόδια που δοκιμάζουν λίγο το νευρικό μας σύστημα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στις σπουδές χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει
να νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν έχετε λοιπόν μια επαγγελματική συζήτηση, κάποια δραστηριότητα που χρειάζεται να μιλήσετε με πολλά άτομα προσπαθήστε εσείς που γνωρίζετε αυτή την πιεστική συνθήκη να διαφοροποιήσετε τις αντιδράσεις σας και να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά. Έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν με τις σημερινές όψεις.

ΛΕΩΝ: Η έντονη όψη Σελήνης -Κρόνου σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες, μπορεί να σας ζορίσει λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και με αγνώστους αλλά και στο χώρο της δουλειάς και του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στο χώρο δουλειάς ή και στο σπίτι. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη είτε δουλειές στο σπίτι που να περιορίζουν λίγο το πρόγραμμα και τα κέφια σας.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, ένα συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό αλλά και το κλίμα που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και στο τελείωμα της σε τετράγωνο με τον Ουρανό κάτι που την καθιστά από τις κουραστικές μέρες της εβδομάδας. Βέβαια το να έχετε δουλειά να κάνετε δεν είναι και τόσο δύσκολο σενάριο, αφού η επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα, κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο επηρεάζουν το κλίμα της ημέρας και είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Καλύτερα να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξημένες απαιτήσεις αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι, κάποια κατήφεια στις σχέσεις ή κούραση κι εσείς κάπου στην μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Γενικά είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε αν δεν εργάζεστε!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ζώδια και ζήλια: Ποιοι ζηλεύουν πολύ και πώς το δείχνουν

– Τι σημαίνει όταν λείπει κάποιο στοιχείο (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό) από τον αστρολογικό χάρτη σας και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021