ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 13 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου.

Η Σελήνη στους Διδύμους με τις όψεις της προς τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο δημιουργούν περισσότερο ενθουσιασμό στις επαφές μας και στις σχέσεις μας ενώ δίνουν ένα χαρακτήρα επικοινωνιακό στη μέρα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα που είναι η κύρια όψη της ημέρας χαρίζει έμπνευση, εντείνει τη φαντασία μας αλλά από την άλλη μπορεί να μην έχουμε μια ξεκάθαρη και αληθινή διάσταση των πραγμάτων ή να μην είμαστε αντικειμενικοί. Προσοχή λοιπόν σε αποφάσεις που λαμβάνετε σήμερα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί, βασιστείτε αρκετά στο ένστικτο σας σήμερα καθώς μπορεί να σας οδηγεί σε ένα καλύτερο δρόμο από αυτό που μπορεί να λέει η λογική σας ή οι άλλοι. Σούπερ επικοινωνιακή μέρα για σας.

Ταύροι, μπορεί να έχετε έμπνευση σήμερα, ιδιαίτερα αν η δουλειά σας είναι δημιουργική ή καλλιτεχνική αλλά μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση είτε σε σχέση με τους στόχους είτε σε σχέση με τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι, η Σελήνη στο ζώδιο σας κάνει πιο ταχείς τους ρυθμούς στη μέρα σας ενώ είναι υπερτονισμένο και το επικοινωνιακό στοιχείο. Από την άλλη είναι από τις μέρες που μπορεί τα επαγγελματικά σας να σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση.

Καρκίνοι, υπάρχει ένα πιο «ομιχλώδες» κλίμα σήμερα ίσως και στη διάθεση σας καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας και νιώθετε είτε άτονοι είτε κουρασμένοι. Μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

Λέοντες, η όψη Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σας δώσει δημιουργική διάθεση και να κάνετε μια δουλειά ρουτίνας με ένα πιο ευφάνταστο τρόπο. Καλή μέρα για επαφές με φίλους και για τα ερωτικά σας.

Παρθένοι, αν δεν είστε σίγουροι για μια επαγγελματική επιλογή ή χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να αποφασίσετε μην πιέζεστε. Από την άλλη δεν είναι κακό να ζητήσετε λίγη βοήθεια ή συμβουλές κι από άτομα που εμπιστεύεστε.

Ζυγοί, ίσως δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στα «πρέπει» της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας γιατί το μυαλό σας ταξιδεύει σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις.

Σκορπιοί, μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση σύγχυσης σήμερα σε κάποια σχέση ή συνεργασία και τι θα γίνει στο μέλλον με αυτή την κατάσταση. Καλύτερα όμως να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν έχετε όλα τα στοιχεία στα χέρια σας.

Τοξότες, προσπαθήστε να διατηρήσετε σωστά όρια σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα γιατί δεν θα είναι εύκολο. Προσέξτε που αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε σας και την οικογένεια.

Αιγόκεροι, το μυαλό σας τρέχει σε διάφορες σκέψεις που κάνετε και πιθανώς να μην είστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε. Προσοχή στην οδήγηση και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Υδροχόοι, είναι μια ωραία μέρα για σας κυρίως σε προσωπικά ζητήματα αλλά όχι η κατάλληλη για να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις δουλειά ή για τα οικονομικά σας. Αρκεστείτε απλά στο να περάσετε καλά.

Ιχθύες, η φαντασία σας μπορεί να παίζει παιχνίδια σήμερα με το μυαλό σας κι αυτό από τη μια είναι θετικό με την έννοια ότι μπορεί να προσθέσετε μια πιο δημιουργική διάσταση σε ό,τι κάνετε αλλά μπορεί να σας δημιουργήσει και μια αίσθηση σύγχυσης.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σελήνη στα ζώδια

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης