ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 12 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 12 Αυγούστου.

Και να που η Σελήνη κάνει ολοήμερο πέρασμα στο ζώδιο του Ζυγού, ο οποίος κυβερνάται από την Αφροδίτη. Τι σημαίνει αυτό; ότι σχέσεις, αισθητική, αρμονία κι ομορφιά καθώς και κοινωνική ζωή μπαίνουν πρώτα στη λίστα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Είναι μέρα ιδανική για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να κάνετε βόλτες και να συζητήσετε σοβαρά, αρκεί να γίνει υπό όμορφες συνθήκες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:  Η κοινωνικότητά σας απογειώνεται σήμερα. Οι σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα με τη Σελήνη απέναντι στο ζώδιό σας. Θέματα επαγγελματικά, υγείας και ευεξίας θα σας βγουν, αρκεί να ασχοληθείτε μαζί τους. Η υπερευαισθησία μπορεί να σας κάνει λίγο πιο ευάλωτους και υπερβολικούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσοχή σας είναι σήμερα στραμένη στις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες. Η μέρα θα κυλήσει ομαλά, οπότε κανονίστε δουλειές γιατί δεν θα βρείτε εμπόδιο στο να τις φέρετε εις πέρας. Βάλτε στο πρόγραμμα έναν περίπατο, ποιοτικές στιγμές με το ταίρι σας και αποσυνδεθείτε από τα social media.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στον Ζυγό έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σας. Οι Δίδυμοι των διακοπών θα απολαύσουν μια μέρα πέρα από τα συνηθισμένα. Κάντε πλάνα για το βράδυ κι αν έχετε παιδιά, βρείτε τρόπο να περάσετε χρόνο μαζί τους. Αν δεν έχετε, οι φίλοι και οι συγγενείς είναι η ιδανική παρέα για εσάς σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οικογενειακά ζητήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσάς σήμερα. Θα σας πιάσει νοσταλγία για στιγμές του παρελθόντος και γενικότερα θα είστε πιο συναισθηματικοί. Ίσως νιώσετε μια κόπωση παραπάνω, όπότε μείνετε σπίτι καλύτερα απόψε και περάστε καλά σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΛΕΩΝ: Αν σχεδιάζετε ταξίδι για σήμερα, η μέρα είναι εξαιρετική. Εξίσου καλή για οικονομικές δοσοληψίες και επικοινωνία. Είστε ιδιαίτερα εξωστρεφής με φίλους αλλά και με αγνώστους. Η Σελήνη βρίσκεται σε θετική θέση προς το ζώδιο σας στον Ζυγό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιρροή της Σελήνη από τον Ζυγό δεν σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, αρκεί όμως για να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε χαλαροί ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε σε διακοπές. Μια προσοχή παραπάνω χρειάζεται στις αγορές. Μην φερθείτε παρορμητικά γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επενδύσετε σε πράγματα που δεν χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα οπότε η θέση σας είναι στο επίκεντρο. Ίσως νιώσετε λίγο αγχωμένοι κι ανήσυχοι ώστε να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Η μέρα ενδείκνυται για ταξίδι. Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σάς γεννά τάσεις φυγής και μία ιδιαίτερη εσωστρέφεια. Θα μιλήσετε μόνο σε πολύ δικά σας άτομα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει μια ερωτική διάθεση σε αυτή την Πέμπτη. Έχετε έντονη την ανάγκη να περάσετε απαρατήρητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Ζυγό στη δική σας περίπτωση φέρνει τους φίλους στο προσκήνιο. Είστε έντονα συναισθηματικοί και θέλετε να μοιράζεστε ό,τι νιώθετε γι’ αυτούς. Θετική έκβαση έχει η σχέση σας όχι μόνο με τα δικά σας πρόσωπα αλλά και με γνωστούς, κοινωνικές/επαγγελματικές ομάδες που ανήκετε, ακόμα και με «φίλους» σας στα social media.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη στον Ζυγό σάς κάνει πιο συναισθηματικούς και σκεπτικούς σε επαγγελματικά ζητήματα. Ακόμα κι αν είστε σε διακοπές, το μυαλό σας περιστρέφεται γύρω από τη δουλειά και τις φιλοδοξίες σας. Πιθανώς λάβετε ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώσει. Προσοχή, μην γίνετε εμμονικοί. Έντονος συναισθηματισμός και σε ερωτικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Ζυγό στη δική σας περίπτωση ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Αν είστε ήδη σε διακοπές μπορεί να κάνετε επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Αν είστε αδέσμευτες/οι, δεν είναι απίθανο να νιώσετε έλξη κι ερωτικό ενδιαφέρον. Θέματα σπουδών, εκδόσεων και νομικά θέματα ίσως σας απασχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιρροή της Αφρουδίτης με τον Πλούτωνα είναι έντονη και κάπως έτσι αφήνεστε συναισθηματικά. Αν είστε καλά στα προσωπικά σας, ενδέχεται να χαρείτε ακόμα περισσότερο την επαφή με το ταίρι σας. Αν όχι, ίσως νιώσετε μία πίεσγ παραπάνω. Όπως και να ‘χει επιλέξτε τη συζήτηση ως μέσο επίλυσης. Προσοχή σε παρορμητικές αγορές.