ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 10 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου.

 

 

 

Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη της καλοκαιρινής περιόδου λαμβάνει χώρα σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή είναι και η τελευταία έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι το 2030! Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο ανάδρομος Ερμής και οι πιο στενές όψεις της είναι η σύνοδος με τον Ερμή και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Έτσι έχουμε μια μέρα πιο φορτισμένη σε ενεργειακό επίπεδο, με αρκετή σύγχυση, μπερδέματα, νεύρα. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί κι ας δείξουμε κατανόηση και στους άλλους.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σε αναβρασμό κυρίως γιατί μπορεί να υπάρχει ένα έλλειμα σωστής επικοινωνίας και αρκετά νευρικό κλίμα σήμερα. Προσοχή και στις μετακινήσεις. Οπλιστείτε με υπομονή για να τα βγάλετε πέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά στο προσκήνιο με τη σημερινή έκλειψη. Προσοχή στα έξοδα αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανώς να έχετε κάποια μικροπροβλήματα σε πρακτικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρωταγωνιστές της σημερινής έκλειψης με μια μεγαλύτερη ευαισθησία και συναισθηματική φόρτιση γι’ αυτό προσέξτε τις σχέσεις σας τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Πιθανώς να έχετε μια αίσθηση σύγχυσης για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένας κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει κάτι καλύτερο είτε στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά. Μπορεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο που πιθανώς να το γνωρίζετε κιόλας ή και να συμμετέχετε. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και προσέχετε και την υγεία σας!

ΛΕΩΝ: Αναθεωρήσεις στους στόχους ή σε κάποιες σχέσεις αλλά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα. Πιθανώς να απογοητευτείτε από κάποιο φίλο ή συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλαγές και ανακατατάξεις στα επαγγελματικά είναι πιθανά με την έκλειψη μακροπρόθεσμα. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και σε θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας.

ΖΥΓΟΣ: Θέματα που σχετίζονται με μια νομική υπόθεση, τις σπουδές, τα ταξίδια μπορεί να σας απασχολήσουν. Παρόλα αυτά για το δικό σας ζώδιο δεν είναι μια τόσο δύσκολη έκλειψη. Προσοχή στην επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά μπορεί να είναι αιτία άγχους ή σύγχυσης. Πιθανές αλλαγές στα οικονομικά σας δεδομένα. Προσέξτε αγορές αλλά και την ασφάλεια των online συναλλαγών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολογισμούς για την πορεία μιας σχέσης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να κάνετε με την επιρροή αυτής της έκλειψης.. Τάση ρήξης με τους άλλους ή σύναψης νέων σχέσεων μακροπρόθεσμα. Μην βιάζεστε όμως να πάρετε σήμερα αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακατατάξεις στην δουλειά, αγώνας δρόμου για να καλύψετε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και τεταμένες σχέσεις με συνεργάτες ή παρεξηγήσεις φέρνει η έκλειψη. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί και στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπερδέματα στα ερωτικά ή σε μια φιλική σχέση φέρνει η έκλειψη. Προσέξτε τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα. Ακόμη μπορεί να σας αγχώνουν θέματα παιδιών.

ΙΧΘΥΕΣ: Η έκλειψη μπορεί να σας δημιουργήσει μελαγχολική διάθεση ανατρέχοντας στο παρελθόν ή φέρνοντας στη μνήμη σας γεγονότα που μπορεί να σας προβλημάτισαν. Θέματα οικογενειακά ή καριέρας στο προσκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Νέα Σελήνη- Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Ιουνίου. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ζώδια και διακοπές: Τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα το καλοκαίρι του 2021

– Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιό σας