ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 1 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουλίου.

Ο Ιούλιος ξεκινά με άγριες διαθέσεις καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο. Μια όψη που ενεργοποιεί την κυρίαρχη όψη της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η ενεργοποίηση αυτή ξεκινά από σήμερα και φτάνει την Κυριακή. η όψη αυτή συνδέεται με ακραία μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα, εκδηλώσεις βίας και αναταραχής, φωτιές, ατυχήματα λόγω βιασύνης. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί τις επόμενες ημέρες κι αυτό…θα περάσει!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μια δύσκολη και ρευστή φάση αναφορικά με τις σχέσεις σας…Είστε μόνοι ή μόνοι σε μια σχέση; Αυτό αφορά και τις φιλικές όχι μόνο τις ερωτικές σας σχέσεις. Κι εκεί έχετε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα πράγματα με την αντίθεση Άρη – Κρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πάτε καλύτερα όταν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα παρά τα δικά σας αρνητικά σενάρια. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά να διατηρήσετε και ισορροπίες στην δουλειά και το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά εξακολουθούν να σας δυσκολεύουν την ζωή μολονότι κάποια πράγματα είναι καλύτερα αλλά ακόμη φαίνεται ότι δε μπορείτε να χαρείτε και η ψυχολογία σας είναι κυμαινόμενη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας καταδιώκουν …νιώθετε ότι πρέπει πάλι να δώσετε μάχες προκειμένου να αισθανθείτε οικονομική ασφάλεια αλλά κάτι θα αρχίσει να διαφαίνεται όμως μετά τις 10/7. Προς το παρόν βιώνετε μεγαλύτερη ανασφάλεια. Από την άλλη προσέξτε πόσο αυτοπεριορίζεστε στον ερωτικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Είναι τόσα αυτά που τριγυρνάνε στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και σας αγχώνουν όμως πιο πολύ σας απασχολούν τα προβλήματα των σημαντικών άλλων του συντρόφου, των συνεργατών. Προσέξτε σήμερα πόσο πιέζετε μια κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα επαγγελματικά δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε όπως και η αγωνία για το μέλλον σας γενικότερα. Προσέξτε το άγχος όμως γιατί εύκολα μπορεί να το σωματοποιείτε και γι’ αυτό να νοιώθετε κόπωση.

ΖΥΓΟΣ: Η εξαντλητική προσπάθεια που κάνετε να τα πάτε καλά στην δουλειά, με ανθρώπους που μπορεί να έχουν και άδικο απέναντι σας, σας χαλάει όλη την διάθεση και δεν σας αφήνει να αποδώσετε και στην προσωπική σας ζωή…ξανασκεφτείτε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πολλή δουλειά και οι καθημερινές σας ευθύνες δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε πολλά αλλά στην περίπτωση σας μπορεί να είναι και θετικό. Σας δίνεται ίσως χρόνος να μελετήσετε καλύτερα ό,τι μπορεί να συμβαίνει και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις γι’ αυτό μη βιάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται περισσότερο κοντρόλ στο μυαλό σας για να μπορέσετε να ελέγξετε τις αδυναμίες, τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή μάλλον όλα αυτά τα αρνητικά να διοχετεύσετε σε κάτι ιδιαίτερα θετικό και δημιουργικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για κάποιο λόγο οι ανασφάλειες σας σχετικά με τα οικονομικά και το μέλλον σας μπλέκονται περίεργα με τα προσωπικά σας. Και στα δυο θέλετε σταθερότητα αλλά τι κάνετε για να την εξασφαλίσετε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορούσε κάποιος να σας χαρακτηρίσει «περίεργους» στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Όσο επιθυμείτε κάποιον κοντά σας από καιρό σε καιρό νιώθετε ότι πνίγεστε κιόλας. Από τη άλλη η σχέση σας με την δουλειά ή τους συνεργάτες σας είναι επίσης περίεργη. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα πιεστική μέρα που το τελευταίο που πρέπει να κάνετε είναι να βιάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Το παρελθόν, οι σχέσεις, οι συνεργάτες ή μια επαγγελματική κατάσταση φαίνεται να έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό και την καρδιά σας και πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε. Η πίεση θα είναι πιο έντονη μέχρι την Κυριακή.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: