ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 9 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο υδάτινο, συναισθηματικό κι ευαίσθητο περιβάλλον του Καρκίνου σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ίδιο ζώδιο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η λογική δίνει προβάδισμα στο συναίσθημα κι ανάλογα τη φάση στην οποία βρισκόμαστε ή θα νιώθουμε να πετάμε ή δεν θα φτάνουν τα χαρτομάντιλα να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας. Όπως και να έχει και το γέλιο και το κλάμα είναι στη φύση μας και δεν πρέπει να νιώθουμε άβολα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Όμως τα πράγματα δεν θα γίνουν γρηγορότερα επειδή εσείς πιέζετε. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την ένταση και να μην έρθετε σε προστριβές με την οικογένεια. Θέματα που αφορούν το τέλος μιας κατάστασης και την έναρξη μιας νέας θα σας απασχολήσουν επίσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Φορτωμένο με συζητήσεις, ραντεβού, επαφές με άλλους το πρόγραμμα σας αυτές τις ημέρες. Ψάξτε περισσότερο τα θέματα της δουλειάς, βρείτε ιδέες, ερευνήστε ίσως τι κάνουν καλύτερα οι ανταγωνιστές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο. Αν πρέπει να διεκδικήσετε κάτι όμως, μην το αποφύγετε. Απλά σκεφτείτε τον τρόπο προσέγγισης σας να είναι ψύχραιμος. Μια ερωτική ιστορία μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στρες αλλά και αποτελέσματα. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο ευαίσθητους μεν αλλά από την άλλη σας προτρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να χαρείτε κάποιες μικρές πολυτέλειες και να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να ξεκουράζεστε, μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο ψύχραιμη στάση. Μοιραστείτε υποχρεώσεις με άλλους. Κάντε μια λίστα με αυτά που πρέπει να κάνετε ώστε να έχετε ξεκάθαρες προτεραιότητες. Στα επαγγελματικά παίζει ένα παρασκήνιο το οποίο ενδεχομένως το καλλιεργείτε κι εσείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιδιαίτερα κοινωνικό το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες και βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες αν σηκώσετε τα μανίκια και δεν φοβηθείτε τον όγκο της δουλειάς.

 

ΖΥΓΟΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Βάλτε μία τάξη όμως στο πρόγραμμα σας για να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας. Πιθανώς να ζοριστείτε με ένα επαγγελματικό θέμα σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο εποικοδομητικό το τέλος της εβδομάδας ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον ή ένα ταξίδι. Προσοχή όμως στον τρόπο που επικοινωνείτε, αποφύγετε φωνές και εντάσεις. Βρείτε χρόνο για διασκέδαση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας απασχολούν κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση ή μπορεί εύκολα να θυμώνετε ή να αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτεραιότητα σας μια σχέση ή μια συνεργασία. Η Παρασκευή είναι σούπερ κοινωνική μέρα και έχει και έμφαση στις ερωτικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ένας κύκλος τελειώνει κι ένας νέος ξεκινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές ευθύνες πιθανώς και κάποιες υπερωρίες! Προσέξτε λίγο περισσότερο με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας. Στη δουλειά μπορεί να υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Με έμφαση σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις έρχεται η Παρασκευή που είναι ευνοϊκή μέρα για σας, ενδεχομένως όμως και κάπως φορτισμένη σε συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πανσέληνος – Νέα Σελήνη: Πώς επηρεάζουν οι φάσεις της Σελήνης τα 12 ζώδια

– Τα 3 ζευγάρια του ζωδιακού που ο ένας «ταλαιπωρεί» τον άλλον στη σχέση

– Ποια 4 ζώδια θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στις 10/07/2021;