ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 4 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο του Κριού χωρίς να σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Βέβαια αύριο έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα που θα δοκιμάσει κάπως τις αντοχές του νευρικού μας συστήματος.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η βιασύνη, η παρόρμηση κι ο ενθουσιασμός μπορεί να μας κάνουν να πούμε εύκολα σήμερα ναι σε κάτι κι αργότερα είτε να το μετανιώσουμε είτε να σκεφτούμε πιο ρεαλιστικά ή με ανασφάλεια και να το αναβάλλουμε. Απαιτητική μέρα για τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Ασφυξία υποχρεώσεων αλλά κάτι καλό θα βγει! Προσέξτε τι λέτε, σε ποιον και πως το λέτε! Βάλτε τις ανάγκες σας ψηλά σε προτεραιότητα. Σήμερα θα είστε λίγο πιο κυκλοθυμικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρχει πιο έντονο παρασκήνιο. Πιθανώς να έχετε αίσθημα κόπωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μέρα για να αναλάβετε ενεργό δράση σε θέματα που μπορεί να αφορούν ένα μεγαλύτερο σύνολο είναι η σημερινή. Προσοχή όμως σε φιλικές σχέσεις αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό είναι βοηθητική για την προώθηση σε επαγγελματικά θέματα. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε ίσως κάποιες συζητήσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα είστε πιο πιεσμένοι.

ΛΕΩΝ

Από τις μέρες που μπορείτε να σχεδιάσετε το πρόγραμμα σας ή τα επόμενα βήματα σας. Μην αυτοπεριορίζεστε όμως και μην θεωρείτε ότι τα πράγματα θα μείνουν στάσιμα μέσα στις επόμενες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σάς απασχολούν περισσότερο. Δείτε την πιθανότητα μιας τακτοποίησης ή μιας χρηματοδότησης γιατί μπορείτε να βρείτε άκρη και να έχετε και στήριξη.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στην επικοινωνία κυρίως με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να νοιώθετε κάπως πιο πιεσμένοι από τις απαιτήσεις τους. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε τις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πιο απαιτητική και κουραστική μέρα στην καθημερινότητα σας με αρκετές υποχρεώσεις αλλά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά πιο δημιουργική και εποικοδομητική η σημερινή μέρα και με θετικές προοπτικές σε προσωπικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φόρτος εργασίας αλλά και υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη πίεση σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα έντονη μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Φανείτε τολμηροί αλλά δείξτε και την απαραίτητη ευαισθησία απέναντι στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αποφεύγετε δύσκολες συζητήσεις ειδικά αν πρόκειται για κάτι οικονομικό. Θα νοιώσετε ανακουφισμένοι με την πρόοδο σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε εντάσεις με φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Τα 3 πιο ευφυή ζώδια. Μήπως είναι το δικό σου;

– Ιούνιος 2021: Η ζωή μας με τον Ανάδρομο Ερμή

-–Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας