ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 28 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 28 Μαΐου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον προσγειωμένο και ρεαλιστή Αιγόκερω σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας σε πρακτικό επίπεδο.

Το εξάγωνο με τον Δία τις πρωινές ώρες παρόλα αυτά, της δίνει ένα πιο χαρούμενο και αισιόδοξο τόνο ώστε να ξεκινήσει η μέρα μας πιο θετικά.

Κριοί επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Μην περιμένετε άμεσα ανταλλάγματα. Μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα σας περιμένει.

Ταύροι πιο εποικοδομητική η μέρα και για τα επαγγελματικά σας και για τα οικονομικά και μάλιστα με διάθεση πειραματισμού. Πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον.

Δίδυμοι σας απασχολούν κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση δεν είναι αρνητική μέρα όμως για σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και για να το ρίξετε λίγο έξω. Μετά από την έκλειψη των προηγούμενων ημερών το δικαιούστε με το παραπάνω.
Καρκίνοι προτεραιότητά σας θα είναι σήμερα μια σχέση ή μια συνεργασία, ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά παίζει κάπως με τα νεύρα σας! Αποφύγετε να πιέσετε πολύ μια κατάσταση. Προτιμήστε έναν ήσυχο διάλογο.

Λέοντες με αρκετές ευθύνες πιθανώς και κάποιες υπερωρίες έρχεται η Παρασκευή! Προσέξτε λίγο περισσότερο με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας.

Παρθένοι μπορεί να μην θέλετε να επιβαρύνετε ένα φίλο ή το ταίρι σας με κάποιο πρόβλημα ή μια αγωνία που έχετε ή να φοβάστε ότι δεν θα ανταποκριθεί. Ξεπεράστε τους φόβους σας και εκφραστείτε. Η μέρα σάς πάει!

Ζυγοί κάποιο οικογενειακό ή προσωπικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Ενδεχομένως να βιάζεστε για κάτι όμως- τα πράγματα δεν θα γίνουν γρηγορότερα επειδή εσείς πιέζετε. Δείξτε κατανόηση σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

Σκορπιοί φορτωμένο με συζητήσεις ίσως και μετακινήσεις το πρόγραμμα σας αυτές τις ημέρες. Η επικοινωνία στα κόκκινα και με έντονο συναίσθημα.

Τοξότες τα οικονομικά σας μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο. Προσοχή στις υπερβολές σήμερα όμως και στα έξοδα. Ασχοληθείτε με τα δικά σας πρακτικά θέματα πριν προθυμοποιηθείτε να βοηθήσετε και άλλους.

Αιγόκεροι η Παρασκευή σάς προσφέρει στρες αλλά και αποτελέσματα! Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Θα έχετε την τάση να πάρετε όλα προσωπικά.

Υδροχόοι δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας, μην το παρακάνετε με την δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο ψύχραιμη στάση. Ακόμη βρείτε χρόνο μέσα στις επόμενες μέρες για να ξεκουραστείτε λίγο.

Ιχθύες ιδιαίτερα κοινωνική μέρα σάς δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες και βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες. Θα είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε.