ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 25 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, παρατείνοντας ακόμη μια μέρα την επιρροή της χθεσινοβραδινής Πανσελήνου. Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνο με τον Ουρανό παραπέμπει σε εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων και σε διάθεση πειραματισμού. 

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα ο Ποσειδώνας μπαίνει σε στάση για να γυρίσει κι αυτός ανάδρομος.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Αν μια σχέση είναι τοξική είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στη δουλειά και το αντιλαμβάνεστε, κάνετε καλύτερα τώρα την δουλειά που πρέπει με τον εαυτό σας και αναλάβετε δράση μετά. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο εποικοδομητική η σημερινή μέρα σε σχέση με χθες και για επαγγελματικά και οικονομικά και με διάθεση πειραματισμού ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Ίσως ένας συνεργάτης ή φίλος να έχει μια άποψη που πρέπει να ακούσετε κι ας μην συμφωνείτε μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας απασχολούν κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση δεν είναι αρνητικές μέρες όμως. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και για να το ρίξετε λίγο έξω. Αν έχετε μια καλή ιδέα εκφράστε την και μην κάνετε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτεραιότητα σας μια σχέση ή μια συνεργασία σε μια ιδιαίτερα κοινωνική ημέρα. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε, καλύτερα να μιλήσετε απευθείας σε αυτούς που πρέπει, παρά να μιλάτε με όλους τους άσχετους. Μπορεί να βγάζετε έτσι ένα μέρος του θυμού σας αλλά δεν θα λύσετε κάτι. 

ΛΕΩΝ: Αρκετές ευθύνες πιθανώς και κάποιες υπερωρίες μπορεί να προκύψουν σήμερα! Προσέξτε λίγο περισσότερο με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας. Σταματήστε να αυτοπεριορίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μην θέλετε να επιβαρύνετε ένα φίλο ή το ταίρι σας με κάποιο πρόβλημα ή να φοβάστε ότι δεν θα ανταποκριθεί. Αλλά η σημερινή μέρα λέει ακριβώς το αντίθετο εκφραστείτε! Δεν λέω να φορτώσετε τους άλλους με τα δικά σας αλλά να τα μοιραστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει ή κι ένα θέμα που αφορά σε ένα ακίνητο όπως είναι το σπίτι σας.  Από την άλλη ίσως βρείτε μια λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν στην υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συζητήσεις, μετακινήσεις γενικά θα έχετε μια έντονη ημέρα με έντονο συναίσθημα αλλά και αποτελεσματικότητα. Παρόλα αυτά μην πιέζεστε να δώσετε σήμερα απαντήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και επεξεργαστείτε καλύτερα τις πληροφορίες που αφορούν στα επαγγελματικά και σε μια συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως θα θέλατε να μείνετε σπίτι περισσότερο σήμερα αλλά αυτό μόνο στην φαντασία παίζει κι όχι στην πραγματικότητα της σημερινής μέρας. Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο ενώ μπορεί να νιώσετε λίγο μετέωροι και με θέματα της δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στρες αλλά και αποτελέσματα! Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά επειδή υπάρχει ακόμη ο απόηχος της δύσκολης όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να νιώθετε βαθιά κουρασμένοι ή απογοητευμένοι από μια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσοχή σε θέματα υγείας, μην το παρακάνετε με την δουλειά και προσπαθήστε να χαλαρώνετε το πνεύμα σας και να μην στρεσσάρεστε. Έρχεται ένα πιεστικό γουηκέντ που δεν θα θέλατε να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ιδιαίτερα κοινωνική η μέρα  σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες και βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες αρκεί να σκεφτείτε με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο τα πράγματα. Ο απόηχος της δυσκολίας σε μια σχέση ή συνεργασία μπορεί να σας ζορίζει και σήμερα. 

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ

Ζώδια και χρήμα: Ποια είναι σπάταλα και ποια έχουν «καβούρια» στις τσέπες

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι σκέφτονται