ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Η Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Ελέγξτε το θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό. Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους σήμερα θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε με το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Επίσης προσέξτε ιδιαίτερα χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να νοιώθετε θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι σ’ αυτή την σχέση. Όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε φοβίες και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μην βλέποντας όλη την εικόνα.

ΛΕΩΝ: Μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα που σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συνεργάτες με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς σκοπούς αλλά και ενδιαφέροντα. Ορισμένοι ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά, οι υπόλοιποι θα είστε αρκετά πιο χαλαροί ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις όπως υποδηλώνει η Σελήνη στον Ταύρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι κάπως πιεστική η μέρα. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα ή ένα email να διαταράξει την ησυχία σας και να σας εκνευρίσει. Το βράδυ είναι εξαιρετικό αν θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις ή να κάνετε κάτι που θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να πάτε σινεμά.

ΖΥΓΟΣ: Εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις είτε με το σύντροφο σας, ένα στενό συνεργάτη, ένα φίλο ή και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το βράδυ είναι πιο άνετο για να απολαύσετε ό,τι σας ευχαριστεί με την παρέα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα κυριαρχείται από την κόντρα του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη με τον μοντέρνο κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα. Μια έντονη όψη που σας κάνει πιο επιρρεπείς σε εντάσεις, καυγάδες, σφοδρές αντιπαραθέσεις είτε με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες και όποιους αποτελούν το στενό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει ένα αγκάθι την Παρασκευή που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Αιγόκερου. Το αγκάθι λέγεται κόντρα Άρη – Πλούτωνα. Έτσι μπορεί στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και στο χώρο της δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν. Το βράδυ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, τον εαυτό σας, το σπίτι και την οικογένεια σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να νοιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας προσώπων σας «πνίγουν» ή μπορεί να θέλετε λίγο την ησυχία σας μέσα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το επιτύχετε. Το βράδυ βρείτε χρόνο να κάνετε μια βόλτα και διασκεδάσετε όσο μπορείτε περισσότερο για να κλείσει όμορφα η μέρα σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Έστειλες μήνυμα και αργεί να απαντήσει; Μήπως φταίει το ζώδιο του/ης;
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη «θυμωμένη» Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10/2021;
– Ζώδια και ζήλια: Ποιοι ζηλεύουν πολύ και πώς το δείχνουν