ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 21 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου.

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία που λειτουργεί όπως οι δυο όψεις του νομίσματος.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από τη μια μπορεί να μας κάνει αισιόδοξους, να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να υπερασπιζόμαστε με παρρησία τις θέσεις μας κι από την άλλη εύκολα μπορεί να μας παρασύρει σε υπερβολές, αλαζονικές συμπεριφορές ή έλλειψη μέτρου.

Προσοχή με αυτή την όψη στις γευστικές υπερβολές ιδιαίτερα σήμερα που εξαιτίας της μεγάλης γιορτής θα είναι πιο δύσκολο να αντισταθούμε.

Κριοί, ίσως χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε από τις πολλές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό προσπαθήστε να ολοκληρώσετε γρήγορα τις δουλειές σας για να κερδίσετε ένα πιο άνετο βράδυ.

Ταύροι, η μέρα ευνοεί τη δημιουργικότητα και μάλιστα θα μπορούσατε με τη δουλειά σας να εντυπωσιάσετε και τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας. Το τετράγωνο Ήλιου – Δία ευνοεί τις φιλικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία βοηθά τα μελλοντικά σας σχέδια είτε σε σχέση με σπουδές, μετεκπαίδευση, καριέρα. Σκεφτείτε τι είναι αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε με ένα βήμα κάθε φορά.

Καρκίνοι, προσέξτε λίγο σήμερα τον ενθουσιασμό σας με ό,τι καινούριο σας προτείνεται ή με άτομα που γνωρίζετε γιατί είναι πιθανόν να υπάρχουν κρυμμένες «ατζέντες». Επίσης προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε.

Λέοντες, είναι μια καλή μέρα να μιλήσετε για οικονομικά αλλά όχι για να κάνετε πολλά έξοδα. Δείξτε μετριοπάθεια. Από την άλλη προσοχή στα μυστικά σας και που τα εμπιστεύεστε.

Παρθένοι, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στη δουλειά γι’ αυτό μην ντρέπεστε. Βγείτε μπροστά και αναδείξτε τις καλύτερες πλευρές αυτού που κάνετε. Όλο και κάποιος θα το εκτιμήσει.

Ζυγοί, η μέρα ξεκινά με αισιοδοξία και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη αν αποφασίσετε να βάλετε λίγη κίνηση στο πρόγραμμά σας. Η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τάση για μυστικές επαφές ή παρασκήνιο.

Σκορπιοί, η μέρα είναι θετική για να απολαύσετε πράγματα που σας δίνουν ικανοποίηση χωρίς να βάζετε περιορισμούς στον εαυτό σας. Μέρα που μπορεί να προκύψει και μια ευχάριστη εξέλιξη οικονομικά.

Τοξότες, η Παρασκευή είναι πιο απαιτητική μέρα αλλά θα πρέπει να βάλετε κι εσείς κάποια όρια σε αυτά που θέλουν οι άλλοι αν δεν θέλετε στο τέλος να παραπονιέστε ότι δεν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας.

Αιγόκεροι, πολυάσχολη η Παρασκευή ενώ υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα που θα αποσπούν την προσοχή σας από όσα πρέπει να κάνετε. Μέσα σε όλα βρείτε χρόνο όμως για να κάνετε μια βόλτα ή κάτι χαλαρό που να σας δώσει χαρά.

Υδροχόοι, προσέξτε λίγο περισσότερο στις οικονομικές σας συναλλαγές σήμερα και βέβαια αν δεν έχετε κάτι απόλυτα ανάγκη μην ξετινάζετε τις κάρτες σας κάνοντας αγορές.

Ιχθύες, η μέρα μπορεί να έχει μεγαλύτερη ένταση κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σας. Ενδεχομένως κάποια πρόσωπα από την οικογένεια να λειτουργούν με μια υπερβολή δραματοποιώντας τα προβλήματα τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η Σελήνη στα ζώδια

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια