ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 2 Ιουλίου

Unsplash

Tο LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής στον Κριό ενώ συνεχίζονται οι όψεις του Άρη σε όλη τη διάρκεια του weekend. Σήμερα σχηματίζει θετική όψη τριγώνου με τον Χείρωνα που βοηθά να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα αλλά παράλληλα και ενσυναίσθηση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κι η αλήθεια είναι πως αυτές τις αρκετά απαιτητικές μέρες μόνο η κατανόηση μπορεί να μας βοηθήσει.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ : Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας κι αυτό φυσικά σας προσδίδει στρες αλλά από την άλλη και αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ημέρα προς όφελος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσοχή σε θέματα υγείας μην το παρακάνετε με την δουλειά. Βρείτε λίγο χρόνο να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι απαιτητικές αυτές τις μέρες και για το νευρικό σας σύστημα καθώς μπορεί να ξεπροβάλλουν διάφορες φοβίες και άγχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιο-α άτομο-α από το φιλικό σας περιβάλλον σας απασχολεί πιθανώς για δικούς του προσωπικούς λόγους. Μπορεί όμως να είναι και τα θέματα ενός συνεργάτη. Μην χάνετε όμως εσείς τη συγκέντρωση σας από τις δικές σας προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Μην αναλώνεστε σε διαφωνίες γιατί χάνετε την ενέργεια σας και δεν κερδίζετε κάτι. Πιο απαιτητική και κουραστική η σημερινή μέρα.

ΛΕΩΝ: Πιο εποικοδομητική η σημερινή μέρα. Από την άλλη ίσως νοιώθετε ότι βαδίζετε σε αχαρτογράφητα ύδατα. Η αίσθηση του απρόβλεπτου και του ξαφνικού σας τρομάζει κάπως αλλά ίσως πρέπει να συνηθίσετε στις αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο τουλάχιστον προσωρινά. Προσέξτε πως χαρίζετε την ενέργεια σας στους άλλους και μην επωμίζεστε τα δικά τους προβλήματα σαν να είναι δικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Προτεραιότητα σας μια σχέση ή μια συνεργασία! Ίσως νιώσετε ότι οι άλλοι πιέζουν ή ίσως κι εσείς πιέζετε εκείνους. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικότητες και προσπαθήστε να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει με μεγαλύτερη κατανόηση. Το βράδυ πιο όμορφο στις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές ευθύνες πιθανώς και υποχρεώσεις που δεν υπολογίζατε μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα την ώρα που περιμένετε πως και πως να τελειώνετε για να έρθει το weekend! Το άγχος για την δουλειά υπάρχει και θα υπάρχει για αρκετές μέρες ακόμη. Προσπαθήστε να φροντίζετε την υγεία και την ψυχολογία σας περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψυχολογικά μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ή μπορεί να νοιώθετε κάποια σύγχυση αναφορικά με τις προθέσεις κάποιων. Ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση και κανονίστε μια έξοδο το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το σπίτι ή η οικογένεια σας απασχολούν ιδιαίτερα και σήμερα μπορεί να σας φορτίζουν με τις απαιτήσεις τους. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση.. Γίνεστε πιο συναισθηματικοί αλλά δεν θέλετε ίσως να το δείξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φορτωμένη με συζητήσεις και υποχρεώσεις η μέρα όπου πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες αλλά και με αρκετό άγχος. Δεν είναι οι πιο χαλαρές μέρες του καλοκαιριού σίγουρα αλλά προσπαθήστε να μην τις κάνετε χειρότερες μόνοι σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σας απασχολούν κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Από την άλλη θα θέλατε να γλυκάνετε λίγο τον εαυτό σας με ένα δώρο και καλά θα κάνετε να το κάνετε. Θέματα της δουλειάς θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;