ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 18 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου.

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζοντας το πρώτο τέταρτό της. Μέχρι το μεσημέρι θα προσπαθούμε να μαζέψουμε τις εκκρεμότητες της δουλειάς για να απολαύσουμε τις απογευματινές ώρες αλλά και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από το μεσημέρι περνά στον Ζυγό κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεσή μας, σε μια ομολογουμένως πιο απαιτητική εβδομάδα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Για σας Κριοί μου, είναι λίγο πιο απαιτητική η σημερινή μέρα καθώς η Σελήνη απέναντι σας, κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δε θα χαρείτε κιόλας κανονίζοντας κάτι ωραίο για σας και το σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μέσα σε όλα όμως μην σκέφτεστε μόνο τα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Παρασκευή είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη περνά στον Ζυγό στο πιο διασκεδαστικό και ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάπως πιεστική η Παρασκευή καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Μην ταλαιπωρείτε περισσότερο το μυαλό σας όμως. Από την άλλη εβδομάδα που θα γυρίσει ορθός ο Ερμής θα ξέρετε καλύτερα που πάτε και τι κάνετε.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο την σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη στον Ζυγό από το μεσημέρι κι έπειτα, μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα. Το πρωί έχει περισσότερη κούραση και τρέξιμο.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο σας, σας ενεργοποιεί αυξάνοντας την ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας αλλά και το βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Ένα ωραίο γουηκέντ ξεκινά για σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη περνώντας στον Ζυγό, σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Ζυγό, βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας σήμερα από το μεσημέρι κι έπειτα και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Κανονίστε μια έξοδο για το βράδυ και θα περάσετε υπέροχα με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο από σήμερα καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας από το μεσημέρι κι έπειτα. Όμως καθώς έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή ίσως είναι νωρίς να βγάλετε συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Ζυγό, είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Ωραία μέρα αν θέλετε να ταξιδέψετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας αλλά και σε θέματα οικονομικά από το μεσημέρι και μετά. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι