ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα ούτε χαλαρά κυρίως σε δυο τομείς στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας αλλά και στην διάθεση μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η μέρα έχει απρόοπτα πιθανώς και κάποιες πιο «βαριές» ειδήσεις που οπωσδήποτε επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Υδροχόο ενεργοποιώντας την κυρίαρχη όψη της χρονιάς το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι οικονομικοί περιορισμοί ή θέματα δουλειάς μπορεί να σας έχουν εξαντλήσει κι αυτό να είναι η αιτία της αστάθειας της διάθεσης σας σήμερα και μιας προσωρινής κατήφειας τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε μία μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της καριέρας, των υποχρεώσεων, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όλα όσα «πρέπει» να κάνετε και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Οι γεννημένοι τον Απρίλιο μπορεί να ζοριστείτε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί σήμερα να νιώσετε αρκετά περιορισμένοι στις επιθυμίες σας ή στις δράσεις σας κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσφέρεται βέβαια αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε «δίαιτα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι σε θέματα μίας ερωτικής σχέσης ή θέματα παιδιών αν είστε γονείς. Από την άλλη μπορεί να είναι ένας οικονομικός λόγος που σας κάνει να ζορίζεστε. Αποταθείτε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα σας δώσει τη στήριξη που θέλετε ή έστω θα σας φτιάξει το κέφι.

ΛΕΩΝ: Ίσως νιώθετε κάποιου είδους απομάκρυνση ή απόσταση π.χ. με το σύντροφο σας αλλά κι εσείς χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να μην δείχνετε τον ανάλογο ενθουσιασμό. Σήμερα είναι πιο ζόρικη η αρχή της μέρας στην πορεία θα είναι πιο άνετα τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η περιοριστική όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σας κάνει να παθαίνετε εμμονές τελειότητας σήμερα είτε με τα θέματα της δουλειάς, είτε με την φυσική σας κατάσταση. Μην χάνετε χρόνο όμως στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ: Η όψη της ημέρας δημιουργεί μια τάση απογοήτευσης είτε σε κάποια σχέση σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε θέματα παιδιών είτε ακόμη και σε επίπεδο δημιουργίας ή των επιχειρηματικών σχεδίων σας. Τα οικονομικά σας ζορίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι στην έκφραση σας και πιεσμένοι από πολλούς παράγοντες είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι. Προσέξτε όμως τον τρόπο που εκφράζετε την δυσαρέσκεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η απαιτητική όψη Αφροδίτης – Κρόνου, σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ευαισθησία σήμερα και να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά. Επίσης μπορεί να νιώθετε λίγο πιο κατηφείς αναλογιζόμενοι το μέλλον. Ευτυχώς είναι κάτι περαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η όψη Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σας ζορίσει σήμερα σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σας ή θέματα μίας φιλικής σχέσης ή μίας συνεργασίας. Μπορεί να νιώθετε απογοήτευση με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας εντείνει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ο Κρόνος όμως στο τετράγωνο του με την Αφροδίτη δείχνει προβλήματα για να υλοποιήσετε άμεσα τους στόχους σας. Χρειάζεται υπομονή και σταθερά μικρά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι «περίεργες» μέρες της εβδομάδας συνεχίζονται και σήμερα με την απαιτητική όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο που μεγεθύνει ό,τι λείπει από την ζωή σας. Θέματα υγείας ή και μελλοντικών στόχων θα σας απασχολήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του «θερισμού» στις 21/09/2021
– Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό;
– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021