ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 16 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Η Παρασκευή είναι σχετικά πιο ήπια σαν μέρα με μεγάλη εξωστρέφεια και επικοινωνιακό χαρακτήρα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο αέρινο και εγκεφαλικό ζώδιο του Ζυγού. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε ενώ προσφέρεται σαν μέρα και για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θετική για εξόδους, γνωριμίες και επαφές.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Συζητήστε με το σύντροφο σας, ένα στενό συνεργάτη ή φίλο κάτι το οποίο σας φοβίζει από το να το αφήνετε να σας κυριεύει. Μην γίνεστε ανυπόμονοι με τους άλλους. Ο καθένας έχει τους ρυθμούς του.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια μέρα που μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την σκληρή δουλειά σας μολονότι μέσα σας μπορεί να νιώθετε αρκετές ανασφάλειες ή να έχετε την αίσθηση ότι οι ανάγκες σας δεν πληρούνται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα μπορεί να είστε πιο παραγωγικοί και όλα να γίνονται πιο εύκολα στην καθημερινότητα σας μολονότι θα υπάρχουν πειρασμοί να αφήσετε την δουλειά και να το ρίξετε λίγο έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δύσκολα θα μπορέσετε να αποφύγετε το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων στο σπίτι ή την δουλειά. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί.

ΛΕΩΝ: Οι συνεργάτες και οι φίλοι σας θα είναι γεμάτοι απαιτήσεις σήμερα οπότε δύσκολα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε μεν αλλά από την άλλη θα είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μολονότι στα επαγγελματικά μπορείτε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στα δύσκολα, στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας νιώθετε αδύναμοι. Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψετε και μια συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους σήμερα αλλά σας δημιουργεί και άγχος για όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Η σημερινή μέρα βοηθά να κάνετε πρόοδο και βασικά να είστε πιο αποφασιστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι δύσκολο να κρατήσετε για τον εαυτό σας σήμερα κάτι που δεν σας αρέσει και καλά θα κάνετε να το δείξετε αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προσβληθούν άλλοι. Μην βλέπετε μόνο τα αρνητικά στα πράγματα γύρω σας. Προτιμήστε να απομονωθείτε λίγο αν σας κουράζουν οι επαφές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μέρα που θα διαπιστώσετε πόσο επηρεάζετε και επηρεάζεστε από τους άλλους σήμερα. Μια λέξη σας φτάνει για να έχετε αντιδράσεις από τον περίγυρο σας. Η σημερινή μέρα είναι βοηθητική κυρίως από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σας είναι δύσκολο σήμερα να είστε ευέλικτοι όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Όμως στο τέλος τα πράγματα θα πάνε καλά όση κι αν είναι η ταλαιπωρία σας. Θετική μέρα για να συμφωνήσετε σε κάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά μπορείτε να μάθετε σήμερα και να ανοίξουν τους ορίζοντες σας ή να προσθέσουν στην γνώση σας. Είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας μολονότι οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα είναι δύσκολο να κρατήσετε το πρόγραμμα σας όπως θα θέλατε αφού κι εσείς οι ίδιοι πηγαίνετε από το ένα στο άλλο χωρίς να ολοκληρώνετε αυτά που κάνετε. Τα οικονομικά σας απασχολούν έντονα και προκαλούν ανασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Χείρωνας: Τα τραύματα και η λύτρωση

– Ποια είναι η «τυχερή» μέρα του κάθε ζωδίου και τι πρέπει να κάνετε για να έχετε εύνοια

– Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού