ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 14 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου.

Η Παρασκευή είναι μια σπουδαία μέρα, ίσως η πιο σημαντική από την αρχή της χρονιάς καθώς ο Δίας, ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας περνά στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησης του, τους Ιχθύς και υπόσχεται να βελτιώσει λίγο τη ζωή μας ή έστω να μας κάνει κάπως πιο αισιόδοξους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Πως θα μας επηρεάσει ο Δίας από τoυς Ιχθύς; Αρχικά θα παραμείνει σε μια δοκιμαστική πτήση σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 28/7. Κατόπιν θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθύς στο τέλος της χρονιάς για ένα πολύ μεγαλύτερο διάστημα μέσα στο 2022. Στο ζώδιο αυτό ο Δίας μπορεί να είναι πιο βοηθητικός καθώς ξεφεύγει λίγο από τον έλεγχο του Κρόνου. Τα ζώδια του νερού Ιχθύες, Καρκίνος και Σκορπιός θα ωφεληθούν περισσότερο.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η στιγμή της ίασης, της ενδοσκόπησης, της ενασχόλησης με τον εαυτό σας κυρίως κι όχι με τους άλλους είναι εδώ με τη βοηθητική επιρροή του Δία στους Ιχθύς. Στο πλευρό σας θα έχετε ένα φύλακα άγγελος!

ΤΑΥΡΟΣ: Από τις μεγάλες μοναχικές φιλοδοξίες….στην συλλογική δουλειά. Με τον Δία στους Ιχθύς θα είστε στην πιο κοινωνική σας φάση και με διάθεση για αγώνες όχι μόνο για τον εαυτό σας! Σημαντικό ρόλο θα παίξουν από δω και κάτω οι φίλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύονται οι φιλοδοξίες σας, ανεβαίνετε επαγγελματικά, αναγνωρίζεστε. Τα δώρα του Δία από τους Ιχθύς αφορούν την καριέρα σας κυρίως. Η σχέση με τον πατέρα ή ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας αλλάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγείτε από την χειμερία νάρκη! Επεκταθείτε, ταξιδέψτε, ξανακαθίστε στο θρανίο, βρείτε ξανά την αισιοδοξία σας και μην φοβάστε να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας με το Δία στους Ιχθύς.

ΛΕΩΝ: Καταπληκτική επιρροή συνιστά ο Δίας στους Ιχθύς για να κάνετε μια νέα επένδυση, να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, να ξαναδείτε θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και να ενισχύσετε το γάμο ή την σεξουαλική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το Δία στους Ιχθύς από σήμερα μια σχέση έρχεται στο επίκεντρο! Έρωτας, γάμος, νέες γνωριμίες ή ένα φιλικό διαζύγιο είναι μέσα στα σενάρια των επόμενων μηνών! Με το σύντροφο σας ανοίγετε τους ορίζοντες σας. Νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ: Εστιάστε στην υγεία, την φυσική σας κατάσταση, μην διστάσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη δουλειά, να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε και να κάνετε σωστές επιλογές συνεργατών με το Δία στους Ιχθύς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιρροή του Δία από τους Ιχθύς θα σας δώσει την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να εκφραστείτε δημιουργικά, να βάλετε το παιχνίδι ή τα σπορ στην ζωή σας. Αφεθείτε στον έρωτα, ασχοληθείτε με τα παιδιά. Αν θέλετε να αποκτήσετε απόγονο ευνοείστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η οικογένεια πάνω απ’ όλα με το Δία στους Ιχθύς από σήμερα, ό,τι βέβαια θεωρεί ο καθένας οικογένεια. Ασχοληθείτε με ένα ακίνητο, αγοράστε, πουλήστε, ενοικιάστε. Συμβιώστε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το Δία στους Ιχθύς από σήμερα θα ενισχύσετε το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα καταφέρετε να «πουλήσετε» καλύτερα τον εαυτό σας και να διαφημίστε την δουλειά σας. Ακόμη μπορεί να έχετε επιτυχία σε σπουδές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαλέξτε μια καλή ιδέα ή πρόταση και κάνετε προτεραιότητα σας να την υλοποιήσετε με το Δία στους Ιχθύς καθώς θα βοηθήσει να ανέλθετε οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε το παρελθόν σας πίσω και αγκαλιάστε το καινούριο, αυτό που σας ενθουσιάζει, αυτό που ονειρεύεστε. Κάνετε προτεραιότητα την εξέλιξη σας. Ένας μεγάλος έρωτας, ένας γάμος, η δουλειά που ονειρεύεστε …έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σελήνη στα ζώδια

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης