ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 11 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Μολονότι η μέρα ξεκινά με τον απόηχο της χθεσινής έκλειψης σε ένα κάπως πιο έντονο κλίμα, μετά τις 12 το μεσημέρι που η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο η κατάσταση ηρεμεί κάπως και η διάθεσή μας φτιάχνει.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία δημιουργεί πιο αισιόδοξα συναισθήματα ενώ για κάποια ζώδια μπορεί να φέρνει και ευχάριστες ειδήσεις. Σήμερα περνά στον Λέοντα ο Άρης ενισχύοντας τις ερωτικές μας επιθυμίες και κάνοντας μας πιο φιλόδοξους και διεκδικητικούς.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Ένας παράγοντας άγχους, αγωνίας και προβλημάτων που δεν ήταν άλλος από τον Άρη στον Καρκίνο, από σήμερα υποχωρεί καθώς περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιό σας τον Λέοντα. Αν μη τι άλλο θα επιστρέψουν και κάποιες χαρές στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις γενικότερα μια μέρα η Παρασκευή που είστε ιδιαίτερα ενεργοί σε θέματα επικοινωνίας τόσο με συνεργάτες όσο και με τους φίλους σας. Καλύτερη ημέρα τόσο για επαγγελματικά όσο και για οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πρωί διατηρεί ακόμη την φορτισμένη ατμόσφαιρα της χθεσινής έκλειψης. Μετά τις 12 σιγά σιγά τα κέφια σας φτιάχνουν. Μια φιλική ή ερωτική σχέση μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Μια θετική είδηση στα οικονομικά σάς φτιάχνει τα κέφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα το μεσημέρι και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δία. Οτιδήποτε σχετίζεται με ένα ταξίδι, ένα επαγγελματικό σχέδιο για το μέλλον, μια νομική υπόθεση, θέματα σπουδών μπορεί να κυλήσει θετικά.

ΛΕΩΝ: Έχετε την ευκαιρία σήμερα να διώξετε κάποιο εμπόδιο από το δρόμο σας και να βελτιώσετε θέματα της δουλειάς μπορεί όμως και της υγείας. Ο Άρης προχωρά σήμερα στο ζώδιο σας και σας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετά από κάποιες ιδιαίτερα έντονες μέρες η σημερινή θα σας φανεί βάλσαμο. Βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Επενδύστε περισσότερο σε μια φιλία ή σε μια μελλοντική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο το ζώδιο που για σας τους Ζυγούς συμβολίζει τα θέματα της καριέρας. Αν ψάχνετε δουλειά μπορεί να έχετε ένα ευχάριστο νέο ενώ εξομαλύνονται θέματα και με συνεργάτες αρκεί να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας και να συζητήσετε τα όποια προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάτι καλύτερο στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει αισιόδοξους. Μέρα ιδιαίτερα κοινωνική που βλέπετε φίλους ή μπορεί να σχεδιάζετε και μια εκδρομή μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να φέρει η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και το τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία. Γενικότερα από το μεσημέρι κι έπειτα θα χαλαρώσετε λίγο μετά την αρκετά πιεστική χθεσινή μέρα με την έκλειψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλές προθέσεις και διπλωματία μπορούν να σας δώσουν σήμερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας. Ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα φαίνεται να βρίσκει θετικότερη ανταπόκριση από σήμερα που απομακρύνεται ο Άρης από τον Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θετικότερες προοπτικές στη δουλειά και στα οικονομικά σας φέρνει η θετική όψη Σελήνης – Δία. Αν θέλετε να πείσετε για μια ιδέα ή ένα σχέδιο σας δοκιμάστε σήμερα το απόγευμα. Από σήμερα με τον Άρη στον Λέοντα θα έχετε ένα πιο πιεστικό πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θετικές προοπτικές σε μια ερωτική ιστορία ή σε θέματα παιδιών αν είστε γονείς φέρνει η ωραία όψη Σελήνης – Δία. Ίσως να μην μπορείτε να ξεχάσετε κάτι σημαντικό που σας απασχολεί, πιθανώς με την έκλειψη που προηγήθηκε αλλά το βάζετε σε μια πιο υγιή προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

-Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο

Ζώδια και διακοπές: Τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα το καλοκαίρι του 2021

– Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιό σας