ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.

H Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού το βράδυ της Παρασκευής και θα παραμείνει μέχρι τις 7/10 στο ζώδιο που αγαπά το σασπένς, το πάθος, το μυστήριο. Θα ευνοήσει τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες) ιδιαίτερα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα στον Σκορπιό θα βρίσκεται και η Σελήνη ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την λίγο πιο σκοτεινή διάθεση του ζωδίου.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις και ερωτικές στιγμές. Καλό είναι, ωστόσο, να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, ιδίως αν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Ταυτόχρονα, θα δώσετε μάχες στα οικονομικά σας, που φαίνεται πως θα αποφέρουν σημαντικά λάφυρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε ο καιρός να σκεφτείτε την προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει μια σχέση ή και ακόμη κι έναν σύντροφο ζωής μολονότι όχι απαλλαγμένο από κάποια προβλήματα. Αν τώρα είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορεί να έρθει μια επισημοποίηση ή τρυφερότητα και κατανόηση με το ταίρι σας. Ακόμη, θα έχετε συνεννόηση με τους συνεργάτες σας ή νέες, καλές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από σήμερα αξίζει να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας, αφού θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαρούμενη και ουσιαστική. Παθιαστείτε, όμως, και με τον εαυτό σας και φροντίστε τον. Ακολουθήστε μια καλή δίαιτα και γυμναστείτε, αφού πλέον μπορείτε να αποκτήσετε την εμφάνιση που ονειρεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Σκορπιός, το ζώδιο που περνά η Αφροδίτη απόψε το βράδυ, για σας εκπροσωπεί το πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Έρωτας, δημιουργία, καλλιτεχνία και αισθητική, προβολή αλλά και απόκτηση παιδιών, όλες οι χαρές μπορεί να έρθουν σε σας σε μια δύσκολη γενικότερα περίοδο. Τα συναισθήματα ξυπνούν αλλά και η ανάγκη σας για διασκέδαση και επαφές.

ΛΕΩΝ: Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση και στήριξη με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Υποθέσεις με ακίνητα μπορεί να προχωρήσουν με ευκολία. Το πάθος σας, λοιπόν, αφορά στη φωλιά σας, το μέρος που νιώθετε καταφύγιο, που ομορφαίνει τη ζωή σας και το οποίο τώρα θα σας ξεκουράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η νέα θέση της Αφροδίτης σας σπρώχνει στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τις επαφές με κόσμο. Το πάθος ταυτίζεται με τη μάθηση, αφού επιθυμείτε σφοδρά να γνωρίσετε νέα πράγματα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και συναναστροφές. Μπορεί να έχετε συναντήσεις και ειδήσεις πολύ ευχάριστες από το οικείο σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ: Τα εσωτερικά σας πάθη μπορεί να μετατραπούν σε δυνατά συναισθήματα αλλά και σε δίψα για νέες οικονομικές απολαβές και συμφωνίες. Γενικότερα θα υπάρχει για το επόμενο διάστημα μεγάλη έμφαση στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και τα πάθη σας ξυπνούν. Έρωτας, δημιουργία, νέες συνεργασίες και χρήμα έρχονται για σας. Φροντίστε να τα χαρείτε χωρίς τις συνήθεις αγωνίες σας και να αξιοποιήσετε την καλή σας εικόνα και τη γοητεία που εκπέμπετε, η οποία τραβά τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε σας η Αφροδίτη φέρνει ένα σημαντικό δώρο: την εσωτερική γαλήνη και την ηρεμία. Το πνεύμα σας δυναμώνει όπως και το πάθος σας για πνευματικές αναζητήσεις. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχατε συμφιλιωθεί με αρκετές πλευρές σας, θα νιώσετε πως δεν θα αλλάζατε τη ζωή σας με κανενός άλλου. Από την άλλη η Αφροδίτη δημιουργεί και παρασκήνιο ή μυστικές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: οι φίλοι και οι παρέες σάς δίνουν χαρά και μαζί τους μοιράζεστε τα πάθη σας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα ή γενικότερα να εκπέμπετε ερωτισμό όπου κινήστε. Δημόσιες σχέσεις, προβολή και ομαδική δουλειά είναι μερικά από τα δώρα της Αφροδίτης στον Σκορπιό από το βράδυ της Παρασκευής που θα βοηθήσει να υλοποιήσετε και στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλά θα κάνετε να παθιαστείτε με την καριέρα σας, την κοινωνική σας άνοδο και την προβολή σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να αναγνωρίσουν την αξία σας. Βάλτε υψηλούς στόχους, αρκεί να είναι εφικτοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Σκορπιό από σήμερα σας προσφέρει ευκαιρίες για γνώση αλλά και μεγάλη επιθυμία να διευρύνετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα ή να σπουδάσετε κάτι καινούργιο. Εύνοια σε εκδόσεις, τουρισμό, ταξίδια, ΜΜΕ και σχέσεις με ξένους και το εξωτερικό. Ανοίγουν οι ορίζοντές σας και έχετε πίστη στο μέλλον και περισσότερη αισιοδοξία.