ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Τάση για παισιοδοξία και άσχημες σκέψεις φέρνει η δύσκολη όψη που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα. Η Σελήνη στον Λέοντα μετριάζει λίγο την επιρροή αυτή. Πολλές φορές οι αρνητικές σκέψεις δεν είναι παρά οι φόβοι μας που μας κυριέυουν κι είναι σημαντικό να το καταλαβαίνουμε όταν συμβαίνει και να προσπαθούμε να τις αποδιώξουμε. Σημαντικά είναι και τα όρια που θέτουμε τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους και η αποφυγή χειριστικών συμπεριφορών.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει και την αντίθεση Άρη – Χείρων, που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια προς το τέλος του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, που θα νιώσουν περισσότερο ευαίσθητοι στο κομμάτι των σχέσεων.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συγκρούσεις με άλλους ούτε για να λάβετε ή να δώσετε τελεσίγραφα. Χρειάζεται ευελιξία για να αποφύγετε τα όποια εμπποδια κι όχι κατά μέτωπον επίθεση σε αυτά. Κάντε μία προσπάθεια να μπείτε στη θέση του άλλου. Αφήστε τις κατηγορίες και τις ενοχές για το παρελθόν στην άκρη και αποφύγετε την τάση για κριτική που ίσως πληγώσει δικούς σας ανθρώπους ή κι εσάς τους ίδιους. Το παρελθόν και τα τραύματά του ίσως έρθουν στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να θέλετε να έχετε τον έλεγχο στα πάντα αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, ειδικά στην περίπτωση που η πρόοδός σας και η εργασία σας εξαρτάται από τρίτους ή από εξωτερικούς παράγοντες. Βάλτε το στο μυαλό σας για να διασφαλίσετε περισσότερη ψυχική ηρεμία. Αντισταθείτε στην τελειομανία σας γιατί θα εγκλωβίσετε τον εαυτό σας στην πίεση που τον υποβάλλετε. Σίγουρα υπάρχει και μία θετική πλευρά στην δύσκολη όψη Ερμή – Πλούτωνα κι αυτή είναι ότι βοηθά στη συγκέντρωσή σας, στην αυστηρότητα με τη δουλειά σας και σε θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως νιώσετε σήμερα ότι ένα μεγάλο ανάχωμα στέκεται μπροστά στην πρόοδό σας και όποιο καινούργιο δημιουργικό σχέδιο είχατε στα σκαριά. Για κάποιους μπορεί να είναι τα οικονομικά, για άλλους η έλλειψη βοήθειας από ανθρώπους. Αν κάτι δεν προχωρά, λοιπόν όπως το θέλετε μην απαισιοδοξείτε και μην πιέζετε καταστάσεις. Ίσως το καλύτερο είναι να σκεφτείτε έναν διαφορετικό τρόπο να το καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η όψη Ερμή – Πλούτωνα δεν είναι βοηθητική για οικογενειακά, προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε συζητήσεις που υποψιάζεστε ότι θα φέρουν αντιδράσεις και μετριάστε το πόσο πιεστικοί γίνεστε ακόμα κι αν νιώθετε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Κρατήστε τα επιχειρήματά σας για μία πιο πρόσφορη μέρα, ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι μπορεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Σήμερα σας απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Εμπόδια στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τα θέματα της καθημερινής σας ζωής ίσως φέρει η σημερινή ημέρα. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως φέρει δυσκολίες σε ένα νέο ξεκίνημα, αλλά από την άλλη ίσως λειτουργεί και ως πίστωση χρόνου για να ελέγξετε καλύτερα τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας. Το κλειδί είναι να μη βιάζεστε σε τίποτα. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας κάνει πιο ευαίσθητους στα λόγια των τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα ίσως σας περιορίσει σήμερα. Οι στόχοι σας έχουν μείνει στάσιμοι και νιώθετε ότι η πρόοδός σας συναντά εμπόδια. Δεν χρειάζεται απογοήτευση γιατί τα εμπόδια αυτά είναι προσωρινά. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, πάρτε χρόνο και σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους υλοποίησης. Αν σας απασχολούν οικονομικά θέματα αποφύγετε τις όποιες αποφάσεις. Η μέρα ενδείκυται για να ξεκουραστείτε ή να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως νιώσετε ότι σας καταπιέζουν πρόσωπα από την οικογένεια ή από τη δουλειά σας. Η ιδέα ότι ίσως προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις σας φέρνει εκνευρισμό και αγανάκτηση. Αν μπορέσετε να συζητήσετε με διπλωματία και χωρίς θυμό κάντε το, αν όχι αφήστε την κουβέντα για άλλη μέρα ειδικά αν πρόκειται για θέματα οικογενειακή κι επαγγελματικά. Προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να πληγώσουν τους άλλους ή τα λόγια των άλλων να πληγώσουν εσάς. Το βράδυ προορίζεται για διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτητική είναι η σημερινή ημέρα για σας. Οι παρελθοντικές καταστάσεις που δεν έχετε ξεπεράσει έρχονται στην επιφάνεια κι ίσως το να τα σκέφτεστε ξανά και ξανά να σας κάνουν να χάσετε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορεί να αλλάξει με τη στάση ή τη δράση σας. Αποφύγετε το κουτσομπολιό στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία, οι συνεννοήσεις και η συλλογική δουλειά βρίσκονται στο προσκήνιο. Η ευελιξία και η ενσυναίσθηση πρέπει να γίνουν μέρος της συμπεριφοράς σας σήμερα. Αγαπάτε την ειλικρίνεια αλλά μπορείτε να την πείτε και πιο διπλωματικά για να μην φανεί σαν να προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους. Αφήστε στην άκρη οικονομικές συζητήσεις και διατηρήστε την αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα δουλειάς, οικογένειας ή των μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας δυσκολέψουν περισσότερο σήμερα. Θα χρειαστεί υπομονή κι επιμονή για να λύσετε το όποιο πρόβλημα αλλά χρειάζεται και προσοχή στον τρόπο που θα εκφράσετε τις απόψεις σας για να αποφύγετε τη δημιουργία αντιπάλων. Προσοχη στα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην δίνετε χώρο σε βιασύνη και παρορμητικές αποφάσεις τόσο για τη δουλειά ή τις σπουδές όσο για τις απόψεις σας σήμερα. Αν υπάρχουν εμπόδια στα ζητήματα εργασίας ή σπουδών χρειάζεται να κερδίσετε χρόνο και όχι να κάνετε άτσαλες κινήσεις. Μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε απόψεις σας στους άλλους ακόμη κι αν πιστεύετε σε αυτές. Αφήστε τις διαφωνίες στην άκρη, ειδικά αυτές που συμβαίνουν στα social media.

ΙΧΘΥΕΣ: Ίσως νιώθετε ότι δεν σας ακούν είτε στις σχέσεις είτε στη δουλειά σας πράγμα που προκαλεί θυμό και αρνητικά συναισθήματα. Συζητήστε το χωρίς γκρίνια αλλά με ευγένεια και διπλωματία. Αν το θέμα είναι οικονομικό, αποφύγετε την συζήτηση και αφήστε την για μία άλλη ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Καλές και δύσκολες μέρες του Οκτωβρίου 2021 για τα 12 ζώδια
– Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Τι να περιμένουμε;
– Tι συμβολίζουν οι 12 οίκοι στην αστρολογία