ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 6 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 6 Ιουνίου.

Η σελήνη πέρασε στον Ταύρο και μας καλεί να ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς μας, να εστιάσουμε στην ικανοποίηση των αισθήσεών μας, να απλοποιήσουμε τη ζωή μας και να χαλαρώσουμε όσο μπορούμε εν όψει μιας εβδομάδας που θα φέρει μια έκλειψη ακόμη πυροδοτώντας εξελίξεις κι ένα πιο νευρικό κλίμα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Μάλιστα η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μια εξαιρετική όψη για να χαρούμε με τα αγαπημένα πρόσωπα, να βγούμε, να ταξιδέψουμε, να απολαύσουμε ένα ωραίο γεύμα με φίλους και γενικώς να απολαύσουμε τις ωραίες πλευρές της ζωής.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Αναζωπυρώνονται οι οικονομικές σας φιλοδοξίες, αρχίζετε να χαλαρώνετε κι αυτό θα το δείτε ακόμη πιο έντονα μετά τις 11/6 που θα περάσει ο Άρης στον Λέοντα. Σήμερα δώστε προτεραιότητα στη χαλάρωση, το καλό φαγητό, την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις ή απλώς προετοιμάζετε τη δουλειά σας για την άλλη εβδομάδα ώστε να κερδίσετε χρόνο; Όμως τις πρωινές ώρες μην ασχοληθείτε με πρέπει και υποχρεώσεις αλλά με τη χαρά που σας δίνει ένας περίπατος με αγαπημένα πρόσωπα ή και μια βόλτα στην παραλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κούραση αλλά και αποτελεσματικότητα σήμερα αν θέλετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες της δουλειάς που δεν επιθυμείτε να τις αφήσετε για την καινούρια εβδομάδα. Κι εδώ που τα λέμε καλά κάνετε γιατί έρχεται μια έκλειψη στο ζώδιό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σας και η προσωπική σας ζωή δέχονται τονωτικές ενέσεις σήμερα. Κι επειδή κι η επόμενη εβδομάδα θα είναι απαιτητική με την έκλειψη στις 10/6 φροντίστε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε κάποιες ώρες ξενοιασιάς με το ταίρι σας ή τους φίλους.

ΛΕΩΝ: Πρακτικά θέματα της δουλειάς ή της οικογένειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα αλλά σας δίνουν και κάποια χαρά. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα και για να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύονται σχέσεις και συνεργασίες. Η όμορφη όψη Σελήνης – Αφροδίτης είναι εξαιρετική για να κάνετε μια εκδρομή έστω και μονοήμερη, να αλλάξετε παραστάσεις και γενικά να περάσετε όμορφα με αυτούς που σας αγαπούν και σας το δείχνουν.

ΖΥΓΟΣ: Ευνοούνται νέες προτάσεις κι ιδέες στα επαγγελματικά. Ακόμη κι ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να έχει μια καλή ιδέα την οποία να εκμεταλλευτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπέροχη μέρα για να σας «κακομάθετε» λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σούπερ κοινωνική η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο να κάνει υπέροχη όψη με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Εκμεταλλευτείτε τη για μια βόλτα με τον σύντροφό σας στη θάλασσα κι ένα ωραίο γεύμα πλάι στο κύμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη Σελήνη στον τομέα της «λάντζας» στο ωροσκόπιό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες της εργασίας και να φροντίσετε την υγεία σας. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό και νόστιμο φαγητό για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ πιο άνετη η μέρα ειδικά σε σχέση με χθες που ήταν πιο πιεστική. Εξαιρετική η Κυριακή για να κάνετε μια βόλτα, μια μονοήμερη εκδρομή, να πάτε μέχρι τη θάλασσα και γενικώς να χαλαρώσετε και να ξεδώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε σε κάποια άτομα, που είχατε παραμελήσει το προηγούμενο διάστημα, την προσοχή και την ενέργειά σας σήμερα και κυρίως στην οικογένεια. Καλή μέρα και για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και να τον τακτοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Συζητήσεις, έντονοι ρυθμοί στη μέρα και ίσως μεγαλύτερη κόπωση σε νοητικό επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά όσες υποχρεώσεις κι αν έχετε τις πρωινές ώρες κάνετε κάτι που να σας ευχαριστεί ιδιαίτερα με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 -Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

-Η Αφροδίτη στα ζώδια