ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 4 Ιουλίου

Unsplash

Tο LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου.

Η Κυριακή είναι ίσως από τις πιο απαιτητικές μέρες καθώς έχουμε ταυτόχρονα μια χιαστί όψη Ήλιου – Κρόνου που δεν επιτρέπει πολλή αισιοδοξία και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που μπορεί να
φέρει ξαφνικά γεγονότα, ένταση και περίεργες καταστάσεις σε ό,τι αφορά και την επικαιρότητα. Με λίγη ψυχραιμία και αρκετή διπλωματία τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο ομαλά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι όσοι μπορεί να έχουν μια πιο έντονη μέρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ : Τα οικονομικά στο προσκήνιο και πιθανώς οι σχέσεις με συνεργάτες όπως οι μελλοντικοί σας στόχοι με ένα μεγαλύτερο άγχος. Προσέξτε όμως και τα έξοδα που κάνετε κάπως πιο επιπόλαια γιατί μερικές φορές μόνες σας σαμποτάρετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια θέματα δουλειάς, προσωπικά ή σπιτιού φτάνουν σε μια κορύφωση αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης από το ζώδιο σας. Το άγχος για ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα δεν σας
αφήνει να χαλαρώσετε ούτε τις Κυριακές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο ή μπορεί να σχεδιάζετε τώρα ένα καινούριο σας εγχείρημα και έχετε αγωνία. Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο βαριά για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα ίσως χρειαστεί να δείτε κόσμο, να έχετε ένα κάλεσμα για μια κοινωνική εκδήλωση ή ναπρέπει να ανταποκριθείτε σε κάτι έκτακτο. Σας απασχολούν ίσως και θέματα πρακτικά επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ: Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις, αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή διλήμματα δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώνετε ούτε τις Κυριακές. Προσέξτε όμως μην επιβαρύνετε έτσι και την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως μαθαίνετε κάτι από ανθρώπους που είτε ζουν μακριά, είτε έχετε πάρει απόσταση. Από την άλλη ίσως ετοιμάζετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα ή το σχεδιάζετε για αργότερα. Πιθανώς να υπάρχει αγωνία για μια σχέση που δεν ξεκαθαρίζει.

ΖΥΓΟΣ: Κλείνετε συμφωνίες, διαπραγματεύεστε αγοραπωλησίες, γενικώς τα οικονομικά δεν σας αφήνουν ήσυχους. Πιθανώς να βιώνετε και μια αναταραχή σε προσωπικό επίπεδο ή με κάποιο πρόσωπο από την
δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεσμεύσεις επαγγελματικές ή προσωπικές σας πιέζουν καθώς είναι μια μέρα φορτωμένη με υποχρεώσεις! Ενδεχομένως να έχετε αγωνία για την εξέλιξη μιας συνεργασίας ή σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από την μια ίσως νοιώθετε κουρασμένοι και ζορισμένοι από τις καθημερινές ευθύνες σας, από την άλλη ίσως η πίεση να οφείλεται και σε μια κατάσταση σε θέματα που αφορούν την υγεία ή την ψυχολογία
σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια κατάσταση πιο εσωτερική και ψυχολογική μπορεί να σας επηρεάζει αυτές τις μέρες ή μπορεί να σας απασχολεί κι ένα θέμα που αφορά στην προσωπική σας ζωή. Η Κυριακή είναι πιο βαριά μέρα
αλλά εσείς κάπως θα τα καταφέρετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα σπιτιού, μιας αλλαγής χωροταξικής στο χώρο της δουλειάς μπορεί να σας ζορίζει λίγο περισσότερο. Από την άλλη μπορεί κάποιο άτομο από το χώρο εργασίας να σας πιέζει ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτάσεις για δουλειά, επαγγελματικές συζητήσεις ή πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν. Μπορεί να οργανώνετε και ένα ταξίδι και να έχετε αγωνία αν όλα πάνε καλά. Από την άλλη ίσως προσπαθείτε ψυχολογικά να ξεπεράσετε μια κατάσταση.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου