ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 31 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Από απόγευμα του Σαββάτου, ο Άρης έχει προχωρήσει στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησης του, τον Σκορπιό, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας η Σελήνη προχώρησε στην Παρθένο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα παραμείνει και στη διάρκεια της Κυριακής στρέφοντας πιο πολύ την προσοχή μας στις υποχρεώσεις μας και τα «πρέπει» της δουλειάς και της υγείας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Το επόμενο διάστημα, πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Στην τελευταία του ημέρα στον Ζυγό πάντως θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε πολλή από την υπομονή σας σε κάποια σχέση που σας πιέζει. Η Κυριακή είναι μια πιο ουδέτερη μέρα αλλά με αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να βαραίνουν το πρόγραμμα σας και ίσως μια προετοιμασία για τη δουλειά της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Κυριακή είναι πιο ευχάριστη ως μέρα και σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε περισσότερο με το σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς κάνοντας κοινές διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί τους. Το Σάββατο ήταν και η τελευταία ημέρα της παραμονής του Άρη, στον Ζυγό. Από δω και κάτω ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στην ζωή σας αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Δεν είναι η στιγμή που έχετε εσείς το μαχαίρι στο χέρι και ανάλογα με τις επιθυμίες σας κόβετε. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων και να διαμορφώσετε την δράση σας από δω και κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άρης στον Σκορπιό βάζει φωτιά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σε αυτόν της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση αλλά να κάνετε και πιο αποδοτική την δουλειά σας ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερκόπωση και οι γκρίνιες με συνεργάτες στη δουλειά.Η Κυριακή είναι μια μέρα που το σπίτι θα σας φανεί πιο ελκυστικό ως περιβάλλον για να περάσετε τις ώρες σας ενδεχομένως χωρίς πολλή ενέργεια για να σηκωθείτε από τον καναπέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή είναι μια περίοδος για να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και να βρείτε θερμούς υποστηρικτές αλλά και να ερωτευθείτε κι αν είστε στην κατάλληλη ηλικία και το επιθυμείτε ίσως να προχωρήσετε και στην απόκτηση ενός απογόνου.Η Κυριακή είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και πιθανώς να έχετε όρεξη για βόλτες, για συζητήσεις με φίλους και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

ΛΕΩΝ: Ο Άρης στον Σκορπιό, αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας ενώ σας ζορίζει και σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών. Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, που ορίζεται από το ταξίδι του στον Σκορπιό, θα είναι απαιτητικό και κουραστικό από την άλλη όμως παραγωγικό.Η Κυριακή είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν πρακτικά θέματα της καθημερινότητα σας αλλά θα έχει και μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με κάποιο τρόπο θα θελήσετε να αναλάβετε ένα πιο ενεργό ρόλο και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Κάποιοι ίσως υπογράψετε ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία ενώ μπορεί να πλασάρετε πιο θετικά τον εαυτό σας στους άλλους που επιθυμούν να σας δώσουν δουλειά ή να αξιοποιήσουν τα ταλέντα σας. Την Κυριακή, η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και δημιουργεί μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και κυκλοθυμία. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας και να μην έχετε κέφια.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Άρη στον Σκορπιό, η σταθερότητα, η συνέπεια και η αφοσίωση θα σας φέρουν την επιτυχία τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους οικονομικούς σας στόχους. Από δω και κάτω το σύνθημα είναι όλα για το «χρήμα».Η Κυριακή με τη Σελήνη στην Παρθένο θα σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας σε επαγγελματικό ή καθημερινό επίπεδο κι είναι μέρα με λίγο περισσότερο άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από απόγευμα του Σαββάτου, ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Γεγονός που θα σας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Ένα από τα θετικά αυτής της επιρροής είναι η ενεργητικότητα που θα νιώθετε σαν να έχετε πιει λίτρα καφέ. Αυτό καλό είναι να το περιορίσετε για να μην κάνετε αρένα την καθημερινότητα σας. Η Κυριακή σάς δίνει τη δυνατότητα να είστε λίγο πιο χαλαροί και να ασχοληθείτε με αυτά που σας διασκεδάζουν και σας χαλαρώνουν αλλά και να δείτε και κάποιους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Κυριακή μολονότι για τους περισσότερους είναι μέρα ξεκούρασης φαίνεται πως για σας δεν θα είναι και τόσο. Η Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα των υποχρεώσεων και της δουλειάς δημιουργώντας ένα πιο πιεστικό πλαίσιο. Αυτό σημαίνει πως θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στην ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών αλλά και συνηθειών σας. Στόχος περισσότερη υγεία παντού ώστε το Δεκέμβριο που θα περάσει στο ζώδιο σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο πιο πολλά υποσχόμενο.

ΑΙΓΟΚΕΩΣ: Ο Άρης στον Σκορπιό, σάς δίνει κίνητρο να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες, την σωστή ομάδα ή τους ειδικούς εκείνους που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των ονείρων σας είτε αυτά αναφέρονται σε προσωπικούς στόχους είτε σε επαγγελματικούς. Η Κυριακή είναι μια πιο ξεκούραστη μέρα για σας ή έστω μια μέρα που σας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και να αφιερώσετε χρόνο εκεί που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άρης στον Σκορπιό οι προσπάθειες σας μπορεί να κάνουν σημαντική διαφορά για το επαγγελματικό σας στάτους. Αρκεί πριν πείτε το ναι σε όποια πρόταση προέκυψε ή προκύψει να είστε αποφασισμένοι ότι δεν θα υπάρχουν πολυτέλειες ξεκούρασης.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Άρης μετακινείται στον φιλικό σας Σκορπιό και μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στα σχέδια σας είτε αυτά αφορούν σπουδές, νέες επαγγελματικές ασχολίες και πλάνα είτε ακόμη και την ανάγκη σας να κινηθείτε λίγο περισσότερο έξω, να γνωρίσετε ή να συναναστραφείτε με νέο κόσμο, να περπατήσετε ή να αθληθείτε στην φύση, να αλλάξετε παραστάσεις, να βάλετε σε εφαρμογή μια καλή ιδέα που έχετε. Η Κυριακή είναι μια μέρα με πιο πολλές υποχρεώσεις σε κοινωνικό επίπεδο και αρκετές επαφές με άλλους όχι απαραίτητα διασκεδαστικές όμως.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Σκορπιός με τα 12 ζώδια

Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων του Νερού

Τα 4 ζώδια που όταν ερωτεύονται, μεταμορφώνονται