ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει την κόντρα του Ήλιου με τον Χείρωνα θυμίζοντάς μας πως δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες. Με τη Σελήνη να περνά στην Παρθένο, focus γίνεται σε πιο πρακτικά θέματα που μπορεί να επέλθει λύση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Επίσης, μέσα στην ημέρα μπορεί να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας θέματα επαγγελματικής φύσεως ή και υγείας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική να ασχοληθείτε με όλες αυτές τις εκκρεμότητες που δεν προλαβαίνετε να κάνετε τις προηγούμενες μέρες, είτε αυτές αφορούν θέματα του σπιτιού ή της δουλειάς. Έναν προβληματισμό από την όψη Ήλιου – Χείρωνα θα τον έχετε σε σχέση με κάποια ερωτική ιστορία ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρά τις δεύτερες σκέψεις που πιθανόν να έχετε σήμερα πάνω σε θέματα επαγγελματικής φύσεως ή την πίεση που αισθάνεστε από κάποιους συνεργάτες, καλό είναι να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Άλλωστε, έπεται μια εβδομάδα γεμάτη απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και το σπίτι. Ένα
οικογενειακό τραπέζι ή μία κοινή έξοδος με συγγενείς είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δώσετε σημασία σε όποιον σήμερα σας κριτικάρει πάνω σε θέματα προσωπικά ή οικογενειακά σας και ενδεχομένως προκαλέσειτον εκνευρισμό σας. Εκτός αν αυτό το πρόσωπο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικής φύσεως, ενώ τη σημερινή μέρα δεν θα λείψουν κάποιες σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σας. Ακόμη, μπορεί να αισθανθείτε πως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας
πάει κόντρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, η μέρα αναμένεται πιο απαιτητική όσο αφορά τις υποχρεώσεις απέναντι στο
σπίτι ενώ παράλληλα να είστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στα λόγια των άλλων. Γι αυτό το λόγο καλό είναι να κάνετε focus στον εαυτό σας και τις προτεραιότητές σας.

ΖΥΓΟΣ:  Μιας και η επόμενη εβδομάδα με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα είναι ιδιαίτερα κουραστική, τη σημερινή μέρα θα έπρεπε να ξεκουραστείτε. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο λόγω των υποχρεώσεων αλλά και της αγωνίας που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων στα επαγγελματικά ή προσωπικά σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να χαλαρώσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να συζητήσετε θέματα που σας
απασχολούν και σας δημιουργούν άγχος. Προσπαθήστε να ελέγξετε την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να δημιουργηθεί για να μην βγει εις βάρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά θα είναι στο μυαλό σας και θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα πιο σοβαρά. Ταυτόχρονα, θα έχετε αρκετές εκκρεμότητες να κλείσετε ή υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη νέα Σελήνη την επόμενη εβδομάδα να είναι αρκετά απαιτητική στα επαγγελματικά σας, η σημερινή μέρα ενδείκνυται να χαλαρώσετε και να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά είναι αυτά που έχετε στο μυαλό σας, όμως, σήμερα προσέξτε και τις διαφορές σε απόψεις και αντιλήψεις με τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι ανάγκη να επιβάλλετε τις δικές σας, απλά να σεβαστείτε των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά κουραστική- όχι όμως δυσάρεστη- με υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα, ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Καλές και δύσκολες μέρες του Οκτωβρίου 2021 για τα 12 ζώδια
– Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Τι να περιμένουμε;
– Tι συμβολίζουν οι 12 οίκοι στην αστρολογία