ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 27 Ιουνίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου.

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Λέοντα και είναι πιο εκφραστική κι εκδηλωτική στα συναισθήματα της. 

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Στον Λέοντα θα παραμείνει μέχρι τις 21/7 σχηματίζοντας πιο δύσκολες όψεις μέχρι τις 8/7 και εξαιρετικές όψεις ειδικά για τις ερωτικές σχέσεις μας μετά.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μες τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών η Αφροδίτη θα βοηθήσει είτε να βρείτε κάποιο νέο ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι, να ζεστάνετε την σχέση σας αν είχατε πάρει απόσταση και γενικώς να περάσετε καλύτερα στην καθημερινότητα σας και ίσως και λίγο πιο διασκεδαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ: H Αφροδίτη περνώντας στον Λέοντα θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Από την άλλη μπορεί να έχετε πλάνα μετακόμισης ή συμβίωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: H Αφροδίτη περνά στον Λέοντα, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας ενθαρρύνοντας σας να δείξετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να βρείτε τα κατάλληλα εκφραστικά μέσα να προωθήσετε την δουλειά σας ή να διαφημίσετε το έργο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και στρέφει την προσοχή σας κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές να τα βελτιώσετε πολλαπλασιάζονται από τώρα μέχρι τις 21/7

ΛΕΩΝ: Μια πιο εξωστρεφής, και γλυκιά περίοδος ξεκινά τώρα και δεν είναι απίθανο αν είστε μόνες-οι να ερωτευθείτε ή μπορεί να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Κυρίως το σημαντικό είναι να  «περιποιηθείτε» εσάς τους ίδιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα παίζει αρκετά με την ψυχολογία σας το επόμενο διάστημα και δημιουργεί μεγαλύτερη κυκλοθυμία σε θέματα σχέσεων ενδεχομένως και μια παρασκηνιακή κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη περνά  μέσα στον τομέα των κοινωνικών επαφών, των φίλων, των νέων σας στόχων και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γίνεστε εσείς πιο φιλόδοξοι; Σας κάνουν οι συνθήκες; Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι σε αυτό το διάστημα γίνεστε λίγο πιο ορατοί στον επαγγελματικό στίβο και μπορεί να επιτύχετε μια διάκριση ή και μια προαγωγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: H Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα και ο έρωτας όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά αλλά και σύνορα δεν έχει! Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με διαφορετική κουλτούρα, με ρίζες από το εξωτερικό ή ένα πολυταξιδεμένο άτομο. Θα νιώσετε περισσότερη ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: H είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, μπορεί να δώσει μια πιο θερμή διάσταση στην σχέση ή το γάμο σας αλλά από την άλλη να σας ξυπνήσει συναισθήματα ζήλιας ή και κτητικότητας. Θετική για τα οικονομικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη στον Λέοντα  δίνει έξτρα έμφαση στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών Από τώρα μέχρι τις 21/7 μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α με προοπτικές μακράς δέσμευσης ή να μπείτε σε μια νέα και θετική συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ: Καιρός  να δείτε θέματα υγείας-δουλειάς πιο σοβαρά και να βάλετε τα δυνατά σας να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, αυτοφροντίδα, βελτίωση σχέσεων με συνεργάτες μολονότι θα περάσετε κάποιες μπόρες μέχρι τις 8/7.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/06/2021 – 04/07/2021

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι σκέφτονται

Ζώδια και χρήμα: Ποια είναι σπάταλα και ποια έχουν «καβούρια» στις τσέπες