ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη θα παραμείνει στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα αυτές ίσως τις πλευρές της ζωής που μας φοβίζουν λίγο περισσότερο ή αποτελούν ταμπού.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα μας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά θέματα, τα θέματα της ενέργειας, η ασφάλεια μας αλλά και οι επενδύσεις μας ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

 

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να έχετε ευχάριστες επαφές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μετά από μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα σας αξίζει να περάσετε πιο διασκεδαστικά και χαλαρά. Ο Ήλιος στον Σκορπιό, σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε αρκετά πιο ανάλαφρα με τη Σελήνη στους Διδύμους, πιθανώς όμως να σκέφτεστε κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Γενικά είναι μια διασκεδαστική ημέρα και αρκετά πιο ήπια από προδιαγραφές μετά από μια αρκετά πιεστική εβδομάδα. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί να κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να έχετε νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί από την μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο το πρωί ακόμη ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας κι έτσι ακόμη και τα δύσκολα θα τα βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Ήρθε η ώρα να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας προς τα έξω κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από το πρωί του Σαββάτου και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής στους Διδύμους, δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, να κάνετε κάποια σχέδια για το βράδυ σας μαζί τους, ενώ με κάποιο τρόπο σας χαλαρώνει μετά από μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα που πιεστήκατε σε πολλά επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στο Σκορπιό είναι σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει το λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως για τον επόμενο μήνα.Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε καλύτερη διάθεση, και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους.Προτεραιότητα από τώρα μέχρι τις 22/11 τα οικονομικά σας ζητήματα.
Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή το σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στην σχέση σας. Ξεκινούν τα φετινά γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σας. Πάντα τα γενέθλια μας όταν σηματοδοτούνται από επιρροές του Κρόνου είναι γενέθλια που δεν ξεχνάμε γιατί διαφοροποιούν την πορεία της ζωής μας. Ξεκινά η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά με νέα σχέδια, νέες υποσχέσεις προς τον εαυτό σας και νέες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Γενικά θα είναι ένα αρκετά εξωστρεφές γουηκέντ για σας με έμφαση στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος θα παραμείνει μέχρι τις 22/11 στον Σκορπιό εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς αλλά και στους στόχους σας. Στη διάρκεια του μήνα αυτού θα «μετρήσετε» συμμάχους, θα κάνετε ίσως νέες φιλίες και γνωριμίες και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που νιώθετε ότι δεν υπάρχει λόγος να τις συντηρείτε στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πιο ερωτική διάσταση έχει η μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Σκορπιό ωθεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους ή την απόδοση σας στη δουλειά. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Με κάποιο τρόπο θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά και τις επόμενες 4 εβδομάδες θα θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα στην καθημερινότητα σας που να σας δίνουν ικανοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι από την εποχή του Σκορπιού;
– Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό;
– Ζώδια και ζήλια: Ποιοι ζηλεύουν πολύ και πώς το δείχνουν