ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 23 Μαΐου

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 23 Μαΐου.

Η Σελήνη παραμένει στον κοινωνικό Ζυγό δημιουργώντας μια σειρά όψεων που χρωματίζουν τη μέρα μας αναλόγως.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Έτσι η Κυριακή ξεκινά με πιο γλυκιά διάθεση με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, το μεσημέρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη κάνοντας μας λίγο πιο κυκλοθυμικούς αλλά και παρορμητικούς στη συμπεριφορά μας και ολοκληρώνει τις όψεις με το τρίγωνο προς τον Ερμή που διευκολύνει την επικοινωνία, τις επαφές μας με άλλους.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Είναι η τέλεια μέρα για ένα φαγητό έξω με φίλους. Φυσικά σε όλη τη διάρκεια της μέρας επηρεάζει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θέλει προσοχή σε τι πιστεύουμε από τις πληροφορίες που δεχόμαστε.

Κριοί, μετακινήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σας απασχολούν αλλά θα βιώσετε μπόλικη σύγχυση ή καταστάσεις που δεν ξεκαθαρίζουν. Ενασχόληση με σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια στο πρόγραμμα. Καλή μέρα για επαφές με φίλους.

Ταύροι, μπορεί να νιώθετε κάποιες πιέσεις στα οικονομικά αλλά και μια αίσθηση θολούρας στις επαφές σας σήμερα. Προσέξτε πως επικοινωνείτε σήμερα τους στόχους σας και ποιους εμπιστεύεστε.

Δίδυμοι, καιρός να δραστηριοποιηθείτε. Διώξτε τους φόβους πιστεύοντας στις δυνατότητες σας. Μην δίνετε τόση σημασία στους άλλους και μην επηρεάζεστε κυρίως σε πρακτικά θέματα δουλειάς.

Καρκίνοι, ασχοληθείτε με τη υγεία σας αλλά κυρίως με τα συναισθήματα σας και την ψυχική σας υγεία. Ίσως νοιώθετε αδύναμοι ή όχι τόσο ενεργητικοί όσο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν. Καλή μέρα για να κάνετε πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Λέοντες, ιδιαίτερα δραστήρια και με έντονη κοινωνικότητα η μέρα σας. Εργάζεστε μαζί με άλλους για ένα κοινό σκοπό από την άλλη μπορεί να νοιώθετε ότι λαμβάνετε κάπως αντιφατικά ή μπερδεμένα μηνύματα.

Παρθένοι, οι επαγγελματικές ή οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα έχετε την τάση να προσπαθήσετε να τελειώνετε με εκκρεμότητες. Όμως η πίεση δεν βοηθά γι’ αυτό
προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο.

Ζυγοί, το επαγγελματικό σας μέλλον ή οι εξελίξεις σας αγχώνουν. Ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές. Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο ευαίσθητους και πιθανώς πιο
νευρικούς.

Σκορπιοί, τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει αλλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες σε συμφωνίες κάτω από την επιρροή . Προσοχή σε λογαριασμούς,
έξοδα κτλ. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Τοξότες, μπορεί να μπείτε σε αναθεωρήσεις σε σχέσεις! Ίσως όμως δεν βλέπετε ξεκάθαρα αυτή την στιγμή την άλλη πλευρά. Πάρτε το χρόνο σας. Προοπτικές για νέες σχέσεις ή συνεργασίες υπάρχουν αλλά
χρειάζεται υπομονή.

Αιγόκεροι, επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο. Βάλτε σε μια τάξη την καθημερινότητα, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση. Μην αφήνετε να επηρεάσουν την κρίση σας
τα συναισθήματα σας.

Υδροχόοι, η προσωπική σας ζωή είναι προτεραιότητα! Σχέσεις καινούριες, σχέσεις που επιστρέφουν ή σχέσεις που τελειώνουν αλλά χωρίς ίσως να βγάζετε αυτή την στιγμή ξεκάθαρα μια άκρη.

Ιχθύες, θέματα σπιτιού, αλλαγών στο χώρο αλλά και ευκαιρία να βρεθείτε με την οικογένεια σας πιο κοντά. Μια περίοδος που παίζει με την ψυχολογία σας και χρειάζεται να εμπιστευθείτε το ένστικτο σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιο σας

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια