ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 20 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου Ιουνίου.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια περνά στον Σκορπιό. Τα συναισθήματα μας γίνονται πιο έντονα αλλά η τάση είναι να μην τα εξωτερικεύουμε με αυτή την πιο εσωστρεφή Σελήνη.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από την ώρα που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και κυρίως τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα πέσει πάνω στις συμπληγάδες τον Ουρανό και τον Κρόνο αλλά πλέον και τον Άρη που έχει περάσει στον Λέοντα. Μέχρι το βράδυ τουλάχιστον θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν γεμίσετε μεγάλες προσδοκίες για την Κυριακή μια χαρά μπορεί να σας βγει τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Σας περιμένει μια απαιτητική εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο απαιτητική η Κυριακή από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό. Οι σχέσεις ή κάποια συνεργασία φαίνεται ότι μπορεί να σας προκαλούν μεγαλύτερο άγχος. Μέχρι αργά το απόγευμα πάντως η μέρα είναι πιο θετική. ΔΙΔΥΜΟΙ: Καθώς η Σελήνη απομακρύνεται από τον Ζυγό και προχωρά στον Σκορπιό μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε την επιστροφή στη δουλειά και τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλύτερη διάθεση θα έχετε σήμερα καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και σχηματίζει μια ωραία όψη με τον Δία στους Ιχθύς. Αξιοποιείστε τη μέρα σας για να δείτε φίλους, για να βγείτε και να χαρείτε περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Πιο κουραστική και ίσως πιο εσωστρεφής η Κυριακή από το μεσημέρι κι έπειτα. Όχι γιατί δεν θα έχετε απαραίτητα όρεξη αλλά γιατί κάτι φαίνεται ότι σας ενοχλεί. Προσοχή το βράδυ με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη γιατί μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιο σταθερή και πιο ευχάριστη η Κυριακή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και σας ανοίγει την όρεξη για βόλτες ακόμη κι αν δεν φύγατε το τριήμερο.

ΖΥΓΟΣ: η Σελήνη κάνει έξοδο από το ζώδιο σας κι έτσι από το μεσημέρι της Κυριακής θα ηρεμήσετε λίγο περισσότερο κι εσείς και θα ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν να κάνετε και σας διασκεδάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας και εκτός από ένα σχετικό άγχος σας ανοίγει και την όρεξη για επαφές, βόλτες και σας κάνει πιο προστατευτικούς απέναντι σε όσους αγαπάτε. Το βράδυ μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για ένα επαγγελματικό θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και η μέρα αποκτά μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε κέφια. Απλώς ίσως έχετε κουραστεί από τις πολλές επαφές και κοινωνικότητες των προηγούμενων ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιο ευχάριστη η σημερινή μέρα τουλάχιστον από το μεσημέρι κι έπειτα με τη θετική όψη Σελήνης – Δία. Εξαιρετική όψη για να κανονίσετε κάτι με φίλους, για μια έξοδο ή μια εκδρομή με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμη κι αν έχετε φύγει για να διασκεδάσετε το τριήμερο από σήμερα το μεσημέρι κι έπειτα το μυαλό σας θα είναι σε θέματα της καριέρας και της εξέλιξης των επαγγελματικών σας. Προσοχή σε εντάσεις το βράδυ. ΙΧΘΥΕΣ: Με κάποιο τρόπο αυτό που σας κουράζει περισσότερο είναι ότι γίνεστε υπεραναλυτικοί στα πράγματα και κολλάτε σε λεπτομέρειες. Σήμερα προσπαθήστε να το αποφύγετε. Βρείτε χρόνο να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην σκέφτεστε συνέχεια
αρνητικά σενάρια.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;

Ποια ζώδια είναι ανασφαλή και ποια έχουν έντονη αυτοπεποίθηση

Οι… ψεύτες του ζωδιακού