ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στους Ιχθύς στο ζώδιο που θα ολοκληρωθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων τις επόμενες ημέρες.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα το βράδυ σχηματίζει μια υπέροχη όψη με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντας μια εξαιρετική ευκαιρία σε όλους να γίνουμε λίγο πιο ρομαντικοί και να δείξουμε ευαισθησία στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ: Την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα και τα βάρη της, να πάτε μια εκδρομή και γενικώς να ασχοληθείτε με ό,τι γαληνεύει την ψυχή σας θα νιώσετε περισσότερο σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια φιλική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα σε μια μέρα που είναι ήπια για σας και σας δίνει την ευκαιρία να το ρίξετε λίγο έξω. Το βράδυ έχει κι ερωτικό ενδιαφέρον. Αξιοποιήστε το!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε ιδιαίτερα σήμερα. Κάτι δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί και σας δημιουργεί ανησυχία αλλά αν είστε γεννημένες-οι στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να έχει αρχίσει ήδη η επιρροή της επερχόμενης Πανσελήνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σας είναι στα μελλοντικά σας σχέδια ενώ μπορεί να αποφασίσετε ένα ταξίδι. Ιδιαίτερα συναισθηματική η σημερινή μέρα για σας αλλά φτιάχνει άκρως τη διάθεση σας ενώ σας προτρέπει να οργανώσετε κάτι σούπερ ρομαντικό για το βράδυ.

ΛΕΩΝ: Έντονο συναισθηματισμό αλλά ίσως και κάποια αναμόχλευση των ερωτικών συναισθημάτων σας φέρνει η σημερινή μέρα. Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα που δεν θέλατε μέχρι τώρα. Από την άλλη μπορεί ένα οικονομικό ζήτημα να σας απασχολεί ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο επίκεντρο οι σχέσεις σας με τους άλλους καθώς αυτός είναι και ο τομέας που θα λάβει χώρα η επερχόμενη Πανσέληνος. Σήμερα όμως είναι μια μέρα που η Σελήνη θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη που ευνοεί τις ρομαντικές εξόδους, τα ερωτικά ραντεβού αλλά και τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφάσεις σε θέματα δουλειάς ή για την φυσική σας κατάσταση ίσως θέλετε να πάρετε σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Γενικότερα κάποιος από αυτούς τους δυο τομείς εργασίας ή υγείας θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κορύφωση σε συναισθηματικό επίπεδο! Ένας έρωτας θα σας απασχολήσει σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Ό,τι κι αν έχετε αποφασίσει για τη μέρα το βράδυ μπορεί να σας περιμένει μια έκπληξη από το ταίρι σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθετε την ανάγκη να είστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ξεκουράζουν. Ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό θέμα θα σας απασχολήσει ενώ μπορεί να έχετε άγχος για την εξέλιξη μιας κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράζετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματα σας είστε πιο εξωστρεφείς ενώ κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ιδιαίτερα φορτισμένη σε συναισθηματικό επίπεδο η μέρα αλλά με τη θετική έκφραση του όρου. Το βράδυ χαλαρώστε με τους φίλους ή το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο και ίσως τα θέματα της δουλειάς που σχετίζονται με αυτά. Μην εξισώνετε όμως την αξία σας με τις αμοιβές σας. Μια ευχάριστη τροπή σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα θα σας ικανοποιήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Με ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως και με ένα παράπονο για μια ερωτική σχέση ή την έλλειψη της έρχεται η μέρα που η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας έτοιμη να σχηματίσει την Πανσέληνο στις 21/9.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πόσο γρήγορα μαθαίνουν τα 12 ζώδια από τα λάθη τους;

– Άρης και θυμός: Τι μας κάνει να θυμώνουμε και πώς το εκφράζουμε;

– Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια