ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 18 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου.

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα και η Πλουτώνια Σελήνη στον Σκορπιό είναι οι κύριες υπογραφές της Κυριακής που μας βάζουν σε διαδικασία να σκεφτούμε σε βάθος και μακριά από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Δεν είναι η πιο ανάλαφρη Κυριακή του Ιουλίου σίγουρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βρούμε τους τρόπους να την περάσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε. Όσο για τις σκέψεις…μόνο καλό κάνουν.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τον εαυτό σας και τα πράγματα. Θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας, να αλλάξετε και να απαλλαχτείτε από ότι σας περιορίζει. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές θα αλλάξει κι ο τρόπος που βλέπετε την καριέρα σας. Θα σας βοηθήσουν οι φίλοι, η επαφή σας με τους άλλους για ένα κοινό σκοπό αλλά και τα καινούρια σχέδια που θα καταστρώσετε για να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη για αλλαγές αλλά πιθανώς να μην τις εκφράσετε άμεσα. Θα δουλέψετε με ένα πιο εσωτερικό τρόπο τα όνειρα και τα σχέδια σας. Μπορεί να διαφοροποιηθούν οι ιδέες και τα πιστεύω σας. Το πεδίο που θα αποτελέσει αποκούμπι σας στα δύσκολα θα είναι η καριέρα και τα επαγγελματικά γενικότερα. Εκεί πρέπει να τα δώσετε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φίλοι αλλάζουν ή εσείς επιλέγετε καινούριους φίλους που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ενώ ταυτόχρονα αλλάζουν και οι στόχοι και οι προτεραιότητες σας.Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πηγή αγωνίας. Αυτό που θα σας δώσει λύσεις είναι το ίδιο σας το μυαλό, οι ανοιχτοί ορίζοντες και η ενασχόληση σας με καινούρια πράγματα, νέες τεχνολογίες, γνώση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάζετε κατεύθυνση στην καριέρα, μπορεί να θελήσετε περισσότερη ελευθερία στις επαγγελματικές σας κινήσεις. Πιθανές αλλαγές και στο χώρο δουλειάς ή σπιτιού. Οι σχέσεις έχουν τον χαρακτήρα του μοιραίου. Αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι μια δυνατή ερωτική σεξουαλική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι, πιο αυτόνομοι ενώ θα θελήσετε να πειραματιστείτε με καινούρια πράγματα πάνω στην δουλειά ή τις σπουδές. Θα αλλάξει σιγά σιγά ο τρόπος που εργάζεστε, οι καθημερινές σας ρουτίνες.Οι σχέσεις σας με τους άλλους, ο γάμος ή οι συνεργασίες σας θα είναι το δικό σας λιμάνι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε αλλαγές στα οικονομικά σας. Πιθανώς να οφείλονται στον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι μπορεί όμως να αφορούν επενδύσεις, κληρονομικά κτλ. Θα πειραματιστείτε πολύ στον ερωτικό τομέα. Η προσφορά στους άλλους, η δουλειά και η διατήρηση της καλής σας φυσικής κατάστασης θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Αλλαγές στις σχέσεις και το γάμο. Νέοι και ίσως κάπως διαφορετικοί άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας και μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω. Πιθανές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Το οξυγόνο σας θα είναι η ερωτική σας ζωή, η δημιουργία και τα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε, στις μεθόδους, στους συνεργάτες πιθανώς και στην καθημερινότητα της δουλειάς σας. Αλλαγές και σε θέματα που αφορούν την διατροφή ή την φυσική σας κατάσταση. Αλλάζει η νοοτροπία, ο τρόπος σκέψης. Το αποκούμπι σας στα δύσκολα θα είναι η οικογένεια και το σπίτι σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέοι έρωτες πιθανώς και κάπως κεραυνοβόλοι, περισσότερη δημιουργία αλλά και χαρά στην ζωή σας αλλά πιθανώς μέσα από επώδυνες καταστάσεις και δυσκολίες στα οικονομικά. Το πεδίο που θα πρέπει να αφιερώσετε την προσοχή σας είναι η απόκτηση γνώσεων, η προώθηση της δουλειάς σας, οι νέες τεχνολογίες  και οι καλές σχέσεις με συγγενείς και φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της καριέρας. Ξαφνικά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή ή μια σχετική αναστάτωση σε θέματα οικογένειας μπορεί να είναι ως σενάριο. Η καλή και ασφαλής οικονομική σας κατάσταση θα είναι το κλειδί για να ξεκλειδώνετε τις δύσκολες καταστάσεις στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε και που επικοινωνείτε τις ιδέες σας. Νέα σχέδια. Στις αντιξοότητες αυτό που θα σας δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίζετε είναι ο ίδιος σας ο εαυτός, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας και η βεβαιότητα ότι τα καταφέρνετε μόνοι σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αλλαγές στον οικονομικό τομέα. Μεγαλύτερη ρευστότητα μολονότι μπορεί να σας έρθουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο εισόδημα σας. Προβλήματα με φίλους ή συνεργάτες. Στα δύσκολα η πνευματική σας ζωή, η πίστη σας στον εαυτό σας, τον θεό ή τους άλλους ανθρώπους θα είναι βοηθητική.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Με ποια ζώδια μπορείτε να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι και να μείνετε για πάντα φίλοι

Τα 3 ζώδια που δεν θα κρατήσουν το φλερτ του καλοκαιριού

Αν πληγώσετε αυτά τα 4 ζώδια δεν θα το ξεχάσουν ποτέ