ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Με τον Ήλιο στο ταξίδι του στον Ζυγό, την Κυριακή αυτή, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα. Κάπως έτσι, ξεκινάνε τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας. Τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν σκεφτούμε τις συνέπεις, αυτές οι σχέσεις μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Μην ξεχνάτε όμως, το σύμβολο του Ζυγού και τον στόχο του που είναι η ισορροπία. Αν αντιτάξτε τα όρια σας, στα παιχνίδια εξουσίας όμως, τότε δεν κανείς δεν θα τα παραβεί. Δεν είναι καλή στιγμή για παραχωρήσεις εφόσον δεν είναι ο σκοπός σας να κόψετε γέφυρες. Κινηθείτε με διπλωματικό τρόπο για να αποφύγετε τις εντάσεις.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την Κυριακή ο Ήλιος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών είναι σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει πώς είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας. Αυτό αφορά, τον χώρο της δουλειάς ή και τον χώρο του σπιτιού. Βέβαια, αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά. Δεν πρέπει να τρομάξετε όμως, ούτε να υποχωρήσετε και να δώσετε την χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Σημαντικό είναι να ορθώσετε το ανάστημα σας, με ηρεμία όμως και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Βάλτε τα όρια σας και διατηρήστε τα με κάθε τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την Κυριακή, φίλοι Ταύροι, ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας. Αυτό θα επηρεάσει τους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Θυμάστε την τελευταία φορά που κάνατε κάτι καλό για τον εαυτό σας; Επειδή ασχολείστε με όσα πρέπει να για είστε υγιείς ή επειδή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες, με αποτέλεσμα να έχετε σταματήσει να συμπεριφέρεστε καλά ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους, μάλλον. Μη θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία, μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση. Σκεφτείτε τα όλα αυτά με την ελπίδα ότι θαα προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μια κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, αυτή την Κυριακή, που μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων. Σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Υπάρχει περίπτωση να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον ότι σαν «πνίγει». Αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή την σχέση ή να νιώθετε θυμό, ίσως να είναι καλύτερα να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Άθελά σας μπορεί να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη που χρειάζεται να τα παραδεχτείτε, για να υπάρχει μια πιο υγιής συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκτός από απρόβλεπτοι, αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να είστε και πιο ανοιχτοί στους άλλους και να νιώθετε πιο ισχυρούς τους δεσμούς που σας δένουν. Αν δεν υπήρχε στην γωνία την Κυριακή ένας Πλούτωνας, που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό, τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ευχάριστα. Όλο αυτό μπορεί να αφορά το σύντροφο σας ή και κάποιο στενό συγγενή -ενδεχομένως μια γυναίκα, ίσως να είναι η μητέρα σας. Μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά μπορεί να είναι η αφορμή για κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Μην το κρύψετε κάτω από το χαλάκι. Καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να το επιλύσετε επιτόπου.

ΛΕΩΝ

Αυτή την Κυριακή, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά, γιατί ο Ήλιος κοντράρεται με τον Πλούτωνα. Δεν είναι αυτή η στιγμή για να  αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων. Αυτό γιατί μπορεί να υπάρξει μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που μπορείτε να έχετε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας. Επίσης, είναι σημαντικό να μην εμπλακείτε σε μάχες άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την Κυριακή, που σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στην δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον. Μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Αιτία καταπίεσης όμως, μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά. Φυσικά, μπορεί να είναι και μια ερωτική σχέση που σας πιέζει. Αν βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, ίσως να έχετε μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, μπορεί τελικά αυτό να μην το έχετε ξεπεράσει εντελώς. Όπως και να ‘χει, καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Μην χαλάτε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, είναι η μέρα που σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα. Αυτό θα δημιουργήσει περισσότερο άγχος ή ένταση. Δεν θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, αλλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε μαζέψει, εδώ και καιρό. Αυτή η ένταση μπορεί να αφορά την οικογένεια σας. Μπορεί όμως να είναι και η αιτία για ένα ακίνητο ακόμη και το σπίτι σας που να δημιουργεί προβλήματα. Όπως και να ‘χει, αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Δεν σας αρέσει να έρχεστε αντιμέτωποι ειδικά με ανθρώπους που αγαπάτε. Παρ’ όλα αυτά, με λίγη διπλωματία και ευελιξία θα βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν χαλάσετε και την διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στην κόντρα του με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, αυτή την Κυριακή, και φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συνεργάτη ή ένα φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Μην κάνετε ότι δεν συμβαίνει τίποτα όμως, γιατί μπορεί να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Βέβαια, από το να γκρινιάζετε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δεν θα βγάλει κάπου. Πλησιάστε αυτό το άτομο που μπορεί να έχετε πρόβλημα, χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες, με σκοπό να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την Κυριακή το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε. Αυτό, αν θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας, που αφορά κυρίως τα οικονομικά σας. Αν και να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αυτή την στιγμή λείπουν οι κατάλληλοι πόροι για να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει η κατάσταση. Τώρα όμως μην ανοίγεστε τόσο και μην στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Σήμερα προσοχή και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σήμερα, σας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική. Κυρίως αυτό συμβαίνει όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό τρόπο στην δική σας δουλειά. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα με ψυχραιμία και κάπως έτσι δεν θα το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική. Έτσι μπορεί μέχρι και να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε. Η κατάσταση όμως μπορεί να κορυφωθεί, αν σας κάνουν κάποια παρατήρηση ή νιώσετε ότι πάει να γίνει ένα παιχνίδι ελέγχου εις βάρος σας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Κυριακή με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, έρχεται με τάσεις φυγής. Αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας. Βέβαια μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή την στιγμή και να μην μπορείτε να βρείτε λύση. Θυμηθείτε όμως ότι αυτές οι τάσεις φυγής δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει μέσα μας που χρειάζεται να το δούμε πιο προσεκτικά και σε βάθος. Μην ξεχνάτε ότι φεύγοντας από κάπου, ότι το πρόβλημα συνεχίζεται να το κουβαλάτε μαζί σας. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους γιατί άθελά σας μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Κυριακή, αγαπητοί Ιχθύες, έχει αρκετή σύγχυση. Κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Ίσως να είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά δεν είστε σίγουροι για τις προσθέσεις του απέναντι του, και δεν ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευτείτε. Το καλύτερο, λοιπόν, είναι να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα γι’ αυτό το πρόσωπο, είτε από δικούς του ανθρώπους είτε μιλώντας μαζί του, κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις. Βέβαια, εάν υπάρχει τελικά κάποιο οικονομικό θέμα αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Ή μπορεί απλά να είναι τα οικονομικά που μπαίνουν εμπόδιο σε μια συνεργασία με ένα άτομο ακόμη και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

-Επιτέλους σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Τι θα συμβεί από δω και κάτω;
-Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/10/2021 – 24/10/2021
-10 Ενδείξεις ότι δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος αλλά απλώς βολεμένος