ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 16 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 16 Μαΐου.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αλλά τις περισσότερες ώρες τις Κυριακής, περιφέρεται γύρω από τον Άρη δημιουργώντας στη μέρα μια κάπως έντονη δόνηση με αρκετή παρόρμηση, βιασύνη, τάση καυγάδων για ψύλλου πήδημα και ευθιξία.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ο Καρκίνος άλλωστε είναι το ζώδιο που παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά. Μπορεί να είμαστε πιο νευρικοί στις επαφές μας ή να εκδηλώνουμε συμπτώματα άγχους. Προσέξτε σήμερα και τις παρορμητικές αγορές γιατί μπορεί να χάσετε το μέτρο. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα καλμάρει και γίνεται λίγο πιο χαλαρή. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχουν μια πιο πιεστική ημέρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Την Κυριακή μπορεί να νιώθετε σαν την τίγρη μέσα στο κλουβί αφού κάτι μέσα σας μπορεί να σας κάνει να «βράζετε» χωρίς απαραίτητα να μπορείτε να το συγκεκριμενοποιήσετε. Η καλύτερη διέξοδος για αυτό είναι να ασχοληθείτε δουλειές για να εκτονώσετε εκεί τα νεύρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους σήμερα γιατί χωρίς να το καταλάβετε μπορεί να πληγώσετε ανθρώπους που δεν θέλετε. Ευνοούνται οι συζητήσεις αλλά με ψυχραιμία. Προσοχή και στην οδήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη είναι εξαιρετική για να αναλάβετε δράση και να ψαχτείτε περισσότερο με θέματα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να τσακίσετε τις κάρτες σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύνοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας με τον Άρη σας κάνει ένα σίφουνα ενέργειας σήμερα κι αν δεν την βάλετε σε ένα σωστό κανάλι τότε θα κάνετε πολλούς να σας «αντιπαθήσουν». Προσπαθήστε να εκτονώσετε την περίσσεια ενέργεια με άσκηση, περπάτημα, σπορ ή και δουλειές στο σπίτι για να καλμάρει το ανικανοποίητο που νιώθετε.

ΛΕΩΝ: Η αίσθηση που θα έχετε σήμερα είναι σαν να κάθεστε στο σαλόνι του σπιτιού σας και στην κουζίνα μαγειρεύεται κάτι. Το μυρίζετε, ξέρετε ότι κάτι ετοιμάζεται αλλά δεν ξέρετε τι.. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα γίνετε αποδέκτης πολλών πληροφοριών άλλες ευχάριστες και άλλες όχι τόσο καθώς είστε και σε μια κοινωνική διάθεση. Αν όμως κάτι από αυτά που μαθαίνετε σας επηρεάζει αρνητικά ίσως πρέπει για λίγο να απομονωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Απαιτητική μέρα για σας είτε στον χώρο του σπιτιού με τους συγκατοίκους ή την οικογένεια σας είτε σε θέματα επαγγελματικά εργάζεστε δεν εργάζεστε σήμερα. Πιθανώς μια επαγγελματική συζήτηση να πυροδοτήσει ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν και σας ταιριάζει ιδιαίτερα η Σελήνη στον Καρκίνο η σύνοδος με τον Άρη μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς ή απαιτητικούς από τους άλλους και να δημιουργεί ένταση. Από την άλλη πιθανώς να προκύψει μια ευκαιρία να συζητήσετε για ένα μελλοντικό σας πλάνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι πολύ εύκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας σήμερα ειδικά αν μαθαίνετε κάτι που σας ταράζει ή βρίσκεστε μπροστά σε μια περίεργη κατάσταση ακόμη κι αν δεν σας αφορά άμεσα. Προσπαθήστε να δώσετε τόπο στην οργή και συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιεστική η Κυριακή καθώς απέναντι σας Σελήνη και Άρης ενώνουν δυνάμεις και νιώθετε κάπως ότι σας στήνουν στον τοίχο. Αυτό μπορεί να συμβεί σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, να αισθανθείτε αφόρητη πίεση σήμερα. Προσπαθήστε να έχετε μια ψύχραιμη αντίδραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχετε ιδιαίτερα έντονη ενέργεια κι αν δεν μπορέσετε να την διοχετεύσετε σε ένα παραγωγικό κανάλι δουλειάς ή άλλων δραστηριοτήτων μπορεί να καταλήξετε να τρώγεστε με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ταιριάζει αλλά η όψη της με τον Άρη δημιουργεί νευρικότητα σήμερα. Προσπαθήστε να την ελέγξετε και να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα σπορ ή χόμπι που σας διασκεδάζει! Βασικά make love not war!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σελήνη στα ζώδια

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης