ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 13 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου.

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Καρκίνου στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μια αντίθεση με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ανάμικτα συναισθήματα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από τη μια μας πιάνουν τάσεις φυγής κι από την άλλη μπορεί να έχουμε ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο και ίσως να μην είναι εύκολο να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας ή το θυμό μας. Το βράδυ στις 21:23 θα περάσει στον Λέοντα κάνοντας ακόμη πιο έντονες τις αντιδράσεις μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: θα θέλατε να ζείτε πιο ανέμελες, πιο ευτυχισμένες στιγμές και γενικά να είστε πιο χαλαροί αλλά η σημερινή μέρα δεν ανήκει σε αυτές. Θα είναι αρκετά πιεστική μέχρι το βράδυ και πιθανώς να τσιτώσει λίγο και τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα μπορεί να σας πιέσουν περισσότερο σήμερα ειδικά αν έχετε κάποιες άμεσες υποχρεώσεις και έχετε μεγαλύτερη αγωνία για να ανταποκριθείτε σε αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σήμερα σε κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί να σας λείπει η απαραίτητη συγκέντρωση για να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη προετοιμασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις ειδικά αν δεν συμφωνούν μαζί σας κάποιοι. Καλύτερα όμως να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση παρά να αφήνετε χώρο να συνεχιστεί το γαϊτανάκι των παρανοήσεων.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και είναι πιθανόν να νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι σε σχέση τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε για το μέλλον σας. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επηρεαστεί από άλλους η κρίση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί τα θέματα της καριέρας να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τον τελευταίο καιρό προσπαθήστε όμως να μην αφήνετε να σας απομακρύνουν από τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι από τις ζόρικες σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους καθώς υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις. Ίσως έχετε εσείς υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας ή οι άλλοι από σας και όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε να απογοητεύονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι μια πιο απαιτητική μέρα και πιθανώς να χάνετε τη πίστη ή την εμπιστοσύνη σας σε κάποιο άτομο. Προσπαθήστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και στην ανάγκη προσπεράστε όποιον προσπαθεί να αφήσει μια αιχμή για τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη καταπίεση από κάποιο άτομο ακόμη κι από το χώρο της οικογένειας ή που έχετε μια σημαντική σχέση μαζί του. Επειδή είναι κάπως περίεργη μέρα προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας με ένα πιο προσεκτικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πληγές που εσείς οι ίδιοι ξύνετε δεν  είναι δυνατόν να κλείσουν. Για να επουλωθούν πρέπει να σταματήσετε να τις ανοίγετε ξανά και ξανά μόνοι σας. Προσπαθήστε να κατευθύνετε σε ένα διαφορετικό κανάλι την ενέργεια σας και αν μια σχέση είναι το πρόβλημα τότε ξανασκεφτείτε αν πρέπει να τη συνεχίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα σήμερα και ειδικά στην τάση που έχετε να σπαταλάτε χρήματα ή να μην έχετε σωστό έλεγχο στα έσοδα και στα έξοδα. Το βράδυ προσέξτε στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα μπορεί να σας πιάνουν οι αμφιβολίες σας ή να είστε αναποφάσιστοι σε κάποια ζητήματα. Όμως όσο κι αν πιέσετε τον εαυτό σας δεν θα βγάλετε άκρη γι’ αυτό καλύτερα να κερδίσετε χρόνο και να αποφασίσετε αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι