ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη παίρνει θέση στον Τοξότη το μεσημέρι, δίνοντας έμφαση στα νέα μας σχέδια και ξεκινήματα της εβδομάδας που αρχίζει. Το εξάγωνο με τον Κρόνο είναι η κύρια όψη της ημέρας που μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Παρ’ όλα αυτά επειδή ακριβώς είναι εξάγωνο δεν θα μας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα και ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε με χαρά.

ΚΡΙΟΣ: Πιο εποικοδομητική μέρα η σημερινή και για να περάσετε πιο όμορφα και πιο χαλαρά αλλά πιθανώς και για να κάνετε και λίγη δουλειά ώστε να είστε προετοιμασμένοι για την εβδομάδα που έρχεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Σας απασχολούν κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση δεν είναι αρνητική μέρα όμως. Σε θέματα δουλειάς ίσως πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο για να βρείτε μια λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτεραιότητά σας μια σχέση ή μια συνεργασία σήμερα που η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είναι κάπως πιο πιεστικό το πρόγραμμα σας κι αυτό εκτείνεται και στις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα ξεκινά με πιο χαλαρή διάθεση και με κέφια για μια βόλτα ή ένα καφέ με φίλους τις πρωινές ώρες. Σταδιακά όμως αρχίζουν διάφορα πράγματα να σας βαραίνουν και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις ή και δουλειά που πιθανώς χρειάζεται να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Αρκετά πιο ευχάριστη και αισιόδοξη στην πορεία της η Κυριακή καθώς η Σελήνη παίρνει θέση στον Τοξότη και φτιάχνει τη διάθεση σας. Μια σχέση ή μια συνεργασία θα σας απασχολήσει δεόντως στη διάρκεια της μέρας αλλά με θετικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Καλείστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες που χρειάζονται επίσης φροντίδα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να ξεκουραστείτε λίγο γιατί η εβδομάδα ξεκινά με πίεση.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις σήμερα αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις καθώς η τάση θα είναι να αναλάβετε περισσότερα από όσα αντέχετε να κάνετε και να κουραστείτε. Ένα επαγγελματικό θέμα σας απασχολεί και θα είστε νοητικά πιεσμένοι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο ή να επηρεαστείτε αρνητικά από την οικογένεια σας. Από την άλλη ίσως αντιμετωπίζετε κάποιο εμπόδιο σε ό,τι αφορά τη δουλειά ή να προβληματίζεστε για την πρόοδο σας. Χωρίς να είναι ξεκούραστη η Κυριακή θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας τρέχει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Μοιραστείτε τις ευθύνες αν μπορείτε και μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά καθώς το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα πιεστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή σε θέματα υγείας, μην το παρακάνετε με την δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο ψύχραιμη στάση κυρίως στο χώρο εργασίας. Πιθανώς να έχετε περισσότερο άγχος για κάτι που αφορά τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα κοινωνική μέρα σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες και βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες. Από την άλλη ίσως προβληματίζεστε για την εξέλιξη ενός σχεδίου σας ή για το μέλλον γενικότερα. Μην ξεχνάτε όμως ότι έχετε ανθρώπους να σας στηρίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό στίβο. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για μια δουλειά ή πιθανώς και αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις από το μεσημέρι κι έπειτα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πόσο γρήγορα μαθαίνουν τα 12 ζώδια από τα λάθη τους;

– Άρης και θυμός: Τι μας κάνει να θυμώνουμε και πώς το εκφράζουμε;

– Αφροδίτη στον Σκορπιό 10/09/2021 – 07/10/2021: Πώς θα μας επηρεάσει;