ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 7 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο αλλά θα έχει συναντήσεις που την αποσταθεροποιούν. Η πρώτη της όψη είναι με τον Ουρανό και στην πορεία θα συναντήσει και τον Κρόνο σε τετράγωνο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Προσέξτε την τάση σας για παρορμητικά ψώνια και πριν αγοράσετε οτιδήποτε αναλογιστείτε αν όντως το χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και ίσως νιώθετε κάπως να ασφυκτιείτε μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίεργη από πλευράς διάθεσης η σημερινή μέρα αλλά αυτό που μπορεί να σας εκνευρίσει περισσότερο είναι κάποιες προκλήσεις που δεν τις περιμένατε από άτομα στο χώρο εργασίας ακόμη όμως κι από την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έμφαση της σημερινής ημέρας είναι στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο αλλά παρά την σταθερότητα της η σύνοδος με τον Ουρανό την κάνει πιο ασταθή και απρόβλεπτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και μην χάνετε την καλή σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά προσέξτε αυτή τη στιγμή τα έξοδα σας γιατί το τέλος του μήνα μπορεί να είναι πιο απαιτητικό και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας που δεν την είχατε υπολογίσει κι αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντί πάλι εσείς να αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες και να παίρνετε στους ώμους σας και τις ευθύνες των άλλων ακόμη και αγαπημένων σας προσώπων από το οικογενειακό περιβάλλον καλύτερα να βάλετε τα όρια σας κι ας δυσαρεστήσετε και κάποιον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας είτε στον χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στο χώρο εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μέιλ ή κάποιος μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά το πλάνο της ημέρας σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 -Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

– Γιατί παραμένετε μόνοι και δεν έχετε σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σας

– Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιό σας