ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Η εβδομάδα ξεκινά σούπερ δυναμικά με τρεις όψεις: μία κάπως πιο έντονη τα ξημερώματα και δυο εξαιρετικές όψεις ανάμεσα στον Άρη με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη με τον Δία.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ήδη βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της αυριανής νέας Σελήνης στην Παρθένο που θα ευνοήσει τα νέα ξεκινήματα, την οργάνωση, την πειθαρχία, την συστηματοποίηση ώστε να έχουμε μία πιο άνετη καθημερινότητα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στην Παρθένο ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο αύριο τα ξημερώματα με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο κι επηρεάζει την καθημερινότητα της δουλειάς αλλά και της υγείας και σας καλεί να τα βάλετε και τα δύο σε προτεραιότητα. Οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες στη δουλειά για να σας περισσεύει χρόνος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ξεκουράζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και προοπτικές επιτυχίας σε προσωπικό και δημιουργικό επίπεδο από δω και κάτω. Μία ιδανική εβδομάδα που μπορεί να φέρει θετικά νέα στον τομέα της δουλειάς, του έρωτα και των παιδιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέματα σπιτιού και οικογένειας στο επίκεντρο του ξεκινήματος της εβδομάδας. Η συνάντηση Αφροδίτης – Δία θα αναπτερώσει το ηθικό σας με ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και οικονομικών προοπτικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο το πρωί της Δευτέρας προσοχή στην επικοινωνία γιατί μπορεί να υπάρχει ένταση και ανεβασμένοι τόνοι με συγγενείς, συνεργάτες ή φίλους. Τα σπουδαία νέα έρχονται από το μεσημέρι και μετά και σας επιτρέπουν να σημειώσετε πρόοδο στα νέα σας σχέδια ειδικά αν κάνετε ένα επάγγελμα που έχει σαν βάση την επικοινωνία.

ΛΕΩΝ: Ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά ανοίγει το ξεκίνημα της εβδομάδας με την επιρροή εξαιρετικών όψεων αλλά και της αυριανής νέας Σελήνης με δυνατότητες. Συζητήσεις για το μέλλον συνεργασιών και των οικονομικών μπορούν να πάνε εξαιρετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρωταγωνιστές της εβδομάδας με την υπόσχεση αλλαγών στην ζωή σας στους επόμενους μήνες. Βλέπετε η νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί αύριο δεν αφορά μόνο αυτές τις μέρες αλλά η επιρροή της εκτείνεται σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Οι όψεις που σχηματίζονται σήμερα ενισχύουν τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και βοηθούν να απαλλαχτείτε από πολλά οικονομικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιέζετε και να πιέζεστε. Κάνετε ένα βήμα πίσω να πάρετε φόρα, να καθαρίσετε μια καλή με εκκρεμότητες του παρελθόντος και το επόμενο διάστημα η σκηνή είναι δική σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ευνοηθείτε σε θέματα σχέσεων σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τρίγωνο ανάμεσα στον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Άρη και τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Πλούτωνα είναι ισχυρό σήμερα και κάνει την παρουσία σας ιδιαίτερα έντονη. Προσέξτε λίγο μόνο την επικριτική διάθεση και δείξτε πνεύμα συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ξεκίνημα της εβδομάδας επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σας και υπόσχεται αλλαγές και καλύτερες συνθήκες. Οι σημερινές όψεις σας ωθούν να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις φιλοδοξίες σας. Να εστιάσετε στην υγεία σας αλλά και την πληρότητα που λαμβάνετε από την δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η όψη Άρη – Πλούτωνα δίνει ώθηση να ανοίξετε τους ορίζοντες σας στο μέλλον. Νέα ξεκινήματα, αλλαγές, θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα καριέρας και οικονομικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Δευτέρα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας αλλά και τα οικονομικά. Τα σπουδαία νέα έρχονται με το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με το Δία που μπορεί να σας διευκολύνουν σε θέματα δουλειάς, μυστικών επαφών και συζητήσεων αλλά και στα μελλοντικά σας πλάνα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένας νέος κύκλος σχέσεων, συνεργασιών ξεκινά αυτή την εβδομάδα με θετικές προοπτικές. Οι σημερινές εξαιρετικές όψεις Άρη – Πλούτωνα και Αφροδίτης – Δία βοηθούν να σημειώσετε πρόοδο σε όλους τους τομείς και με ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ποιους ευνοούν τα νέα ξεκινήματα με τη δυνατή Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021;
– Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του
– Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια