ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 5 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Η Δευτέρα είναι από τις πιο σταθερές και αποτελεσματικές μέρες της εβδομάδας καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Και μολονότι ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αλλαγών όταν συμμετέχει με πιο ήπιες όψεις σε ένα σχηματισμό βοηθά η αλλαγή να μην είναι απότομη και να δημιουργεί ένταση και χάος.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Η Σελήνη θα παραμείνει στον σταθερό Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας αλλά το βράδυ στις 7:57μμ θα μπει σε φάση εκτός πορείας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τα οικονομικά ζητούν λύσεις ενώ τα έξοδα σας ανεβαίνουν. Μια μέρα που απαιτεί να δείτε πιο πρακτικά τα θέματα της δουλειάς αλλά και των οικονομικών. Μάλιστα μπορεί να υπάρξει και μια αισιόδοξη εξέλιξη στη μέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα δουλειάς, προσωπικά ή σπιτιού σας απασχολούν περισσότερο. Μπορεί να προκύψει μια μετακίνηση ή ένα επαγγελματικό ραντεβού και μάλιστα να έχετε πολύ θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας κλείνουν λίγο περισσότερο ενώ μπορεί να είστε και λίγο πεσμένοι ή πιεσμένοι ψυχολογικά. Προσοχή σε θέματα υγείας και μην ζορίζετε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευκολύνσεις σε οικονομικά θέματα, περισσότερο άγχος όμως σε αισθηματικά και στις φιλικές σχέσεις σας. Παρόλα αυτά η σημερινή είναι από τις πιο θετικές μέρες κι αν έχετε κάποια πράγματα που θέλετε να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις καλύτερα να τα προγραμματίσετε σήμερα.

ΛΕΩΝ: Συζητάτε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή παρεμβαίνετε για να βελτιώσετε τα πράγματα; Η Σελήνη στον Ταύρο αλλά και η όψη του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ουρανό παραπέμπει σε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε πάρει αποστάσεις ή ζουν μακριά, ασχοληθείτε με σπουδές, σεμινάρια, σχέσεις, νομικά θέματα καθώς σήμερα μπορείτε να βρείτε και πρακτικές λύσεις. Το μυαλό σας ταξιδεύει στο μέλλον και στις εξελίξεις που έρχονται σε όλους τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά στο κόκκινο αλλά μην σκέφτεστε μόνο αυτά. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας! Σήμερα παρόλα αυτά θα μπορούσατε κάλλιστα να βρείτε πρακτικές λύσεις. Πιθανώς να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με οικονομικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέματα σχέσεων σας απασχολούν πιο έντονα καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου. Θετικά νέα μπορεί να προέλθουν από το σύντροφο σας ή ένα συνεργάτη που αφορούν στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκτάτε περισσότερες ευθύνες στην δουλειά, φορτώνεστε με πολλά ή απλώς ξεκινάτε να προσέχετε περισσότερο την διατροφή και την υγεία σας! Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να ξεκινήσετε διατροφή, άσκηση αλλά και για να έχετε μια καλύτερη πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευκαιρίες για έρωτες, φλερτ, εξόδους για διασκέδαση, δημιουργία αλλά προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις όσο κι αν σας γοητεύουν. Τουλάχιστον δώστε χρόνο πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια γνωριμία ή μια επαγγελματική πρόταση.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα σπιτιού, ενός ακινήτου, αλλαγών στο χώρο και μια αίσθηση κούρασης ή ατονίας θα είναι πιο έντονα σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο. Πιθανώς να υπάρχει μια καλύτερη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Συζητάτε προτάσεις για δουλειά, επαγγελματικές συμφωνίες ή ακόμη και για ένα κοντινό ταξίδι. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά αλλά και ευοίωνα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Πιθανώς να υπάρχουν και θετικές εξελίξεις σε θέματα παιδιών ή μιας σχέσης.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;