ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 31 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου.

Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 22.6. Θα επηρεάσει περισσότερο τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Τι πρέπει να κάνετε στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του: Διαφυλάξτε τα δεδομένα και τους κωδικούς στους υπολογιστές, το κινητό, τα μέσα επικοινωνίας!
Προσοχή σε ταξίδια, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, προσοχή στα πράγματα σας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον!

Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια ή αν πρέπει ελέγξτε διπλά και τριπλά τα μικρά γράμματα. Αποφύγετε σημαντικές αγορές!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τα λάθη κρίσης, την αναποφασιστικότητα και την αφηρημάδα.. ειδικά αν κάνετε ένα επάγγελμα που βασίζεται στην επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων χωρίς να τα έχετε ελέγξει επιμελώς. Πιθανώς να υπάρχουν επιστροφές σε παλιότερες σχέσεις, συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσοχή στις επαφές σας με άλλους, ελέγχετε καλύτερα τα θέματα επικοινωνίας τι λέτε, τι γράφετε, τι υπογράφετε. Να είστε πιο συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προφυλάξτε τα μυστικά σας. Ίσως έχετε αρκετά παρασκηνιακά ραντεβού. Μπορεί να επηρεαστεί κάπως η διάθεση σας και να νιώθετε κάποιες φορές ότι βράζετε από νεύρα.

ΛΕΩΝ: Ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα αλλά και στα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς. Επιστροφές φιλικών προσώπων ή και παλιών συνεργατών που μπορεί να έχουν να σας προτείνουν κάτι. Σύγχυση σε θέματα καριέρας και στόχων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές αγορές και γενικώς περιορίστε τα επιπόλαια έξοδα. Προσοχή στα επαγγελματικά. Μπορεί να είστε σε δίλημμα για μια δουλειά ή να θέλετε να κάνετε αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε για μια επαγγελματική πρόταση αλλά όσο κι αν πιεστείτε μην βιάζεστε να συναινέσετε χωρίς να έχετε ελέγξει όλα τα δεδομένα. Καθυστερήσεις σε ταξίδια, αναβλητικότητα, καθυστερήσεις μες το πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσοχή σε καθυστερημένους λογαριασμούς, σε λάθη σε λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια κτλ. Γενικά θα υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση στα οικονομικά. Ένας παλιός συνεργάτης μπορεί να σας προτείνει κάτι επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην βιάζεστε από ‘δω και κάτω. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις ούτως ή άλλως στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών. Επιστροφές από το ερωτικό ή επαγγελματικό παρελθόν μέσα στα σενάρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε στα θέματα εργασίας τα λάθη, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει τι σας ζητούν. Μπερδέματα στα προσωπικά και στις σχέσεις με συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα που αφορούν μια ερωτική σχέση ή το θέμα παιδί θα σας προβληματίσουν περισσότερο. Ενδεχομένως να υπάρχουν επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια αναμοχλεύονται και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση με ένα συγκάτοικο ή με θέματα επισκευών στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 -Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

-Η Αφροδίτη στα ζώδια