ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 28 Ιουνίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα κινείται στον Υδροχόο αλλά σε φάση κενής πορείας. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια μέρα που δεν πρέπει να βιαστούμε όχι τουλάχιστον πριν το βράδυ μετά τις 8:30 μμ να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Οι βραδινές ώρες είναι σαφέστατα πιο άνετες και πιο ευχάριστες καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύς κι έστω και για λίγο θα νιώθουμε μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση, οι φίλοι ή οι συνεργάτες παίζουν καταλυτικό ρόλο σήμερα και μπορεί να σας βγάλουν από τα δύσκολα. Μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια το βράδυ για εξόδους αλλά θα είστε σε καλύτερη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα δίνετε όλα στα επαγγελματικά σήμερα προσοχή όμως στις οικογενειακές σχέσεις. Είναι μια εβδομάδα που δεν σας βαραίνουν μόνο τα δικά σας θέματα αλλά και των άλλων και θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιο ευνοϊκή μέρα για την διάθεση σας μολονότι οι γεννημένοι τον Ιούνιο μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος για τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια. Το βράδυ μπορεί να έχετε μια θετική είδηση που αφορά στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι μπορεί να θέλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας αλλά μέχρι το βράδυ η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας κι αυτό δεν βοηθά πολύ. Οι βραδινές ώρες σαφώς είναι πιο ευχάριστες και προσφέρουν λύσεις στα αδιέξοδα της μέρας.

ΛΕΩΝ: Στενές σχέσεις, γάμος και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μπορεί εσείς να θέλετε περισσότερα, μπορεί να προκύψει μια κατάσταση που δεν περιμένατε ή να υπάρχει ένταση. Το βράδυ μπορεί να υπάρχει μια οικονομική θετική πρόταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: θετικά αποτελέσματα σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, καλύτερα αποτελέσματα στην δουλειά, ειδικά αν κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να τα ξεκινήσετε σήμερα απλώς να τα σκεφτείτε. Το βράδυ είναι πιο ερωτικό και ευνοείται μια έξοδος.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα προσωπικά σας ή για θέματα παιδιών παρόλα αυτά θα έχετε μεγαλύτερο άγχος. Το βράδυ είναι πιο ευχάριστο για ένα επαγγελματικό θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν περισσότερο ενώ μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και από τη δουλειά. Πολύ πιο ευχάριστες οι βραδινές ώρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία είναι πιο ευχάριστη και αποτελεσματική κι είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα σχέδια σας. Όχι να ξεκινήσετε κάτι φυσικά σήμερα αλλά πιθανώς να οργανώσετε τη δράση σας για ένα νέο ξεκίνημα που θα γίνει αργότερα. Το βράδυ απολαύστε κάποιες όμορφες στιγμές στο σπίτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας και των επαγγελματικών. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται για να συζητήσετε κάποια πράγματα που αφορούν τη δουλειά ή τις σπουδές. Μπορεί να έχετε ένα πιο ευχάριστο νέο.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο δική σας η σημερινή μέρα με την Σελήνη στο ζώδιο σας. Θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και μεγαλύτερο άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά ή τα σχέδια σας. Μια ευχάριστη οικονομική είδηση μπορεί να έρθει τις βραδινές ώρες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ίσως νιώθετε την ανάγκη για λίγη απομόνωση ή ξεκούραση ή ακόμη μπορεί να συζητάτε κάπως μυστικά για τα σχέδια σας. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι