ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 26 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Η Σελήνη τα ξημερώματα προχωρά στους Ιχθύς σχηματίζοντας σύνοδο με το Δία έτσι το πρωί της Δευτέρας μπορεί να είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως η εξέχουσα όψη θα είναι αυτή της αντίθεσης της με την Αφροδίτη φέρνοντας θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τις σχέσεις ή και την υγεία ακόμη σε πρώτο πλάνο για να τα επιλύσουμε.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι οι ευνοημένοι της Δευτέρας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Έχετε την τάση να απομονώνεστε σήμερα ή δεν θέλετε ίσως πολλές επαφές και πάρε δώσε. Είναι μια κάπως πιο κλειστή μέρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε και κακή διάθεση. Προσοχή σε σχέση με συνεργάτες γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις για υποκειμενικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς, σας καλεί να συμμετέχετε περισσότερο σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε ένα πιο ενεργό ρόλο στην δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας, σας ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Από την άλλη μπορεί να έχετε πολλά στο κεφάλι σας και υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με ιδανικό τρόπο για το ζώδιο σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς, σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους.

ΛΕΩΝ: Η Δευτέρα, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και πιθανώς και τα οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε ή της επιχείρησης σας. Μπορεί να νιώθετε λίγο άτονοι σήμερα πιθανή απόρροια της επιρροής της Πανσελήνου το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σε αντίθεση με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Μην έχετε ενοχές αν προτεραιότητα σας πρέπει να είστε εσείς.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στην πορεία της στους Ιχθύς από νωρίς το πρωί, δίνει έμφαση στα θέματα εργασίας και γενικώς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσοχή στις συγκρούσεις όμως με συνεργάτες επειδή οι απόψεις σας είναι διαφορετικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το «μαζί» ευνοείται περισσότερο από την Σελήνη στους Ιχθύς και δεν παύει όταν είναι η Σελήνη βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο να ευνοεί τόσο την διάθεση σας όσο και την δράση σας. Μετά από ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο η Δευτέρα θα σας φανεί υπέροχη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ιδιαίτερα συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύς σε συνδυασμό με τις όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι στις σχέσεις σας τόσο προσωπικές όσο κι επαγγελματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας έχετε μπροστά σας μια θετική μέρα για να εκφραστείτε ελεύθερα, να κάνετε πιο κατανοητές τις θέσεις σας, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών και δουλειάς αλλά να το ρίξετε και λίγο έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα ειδικά όταν στη μέση παίζονται οικονομικά ζητήματα ή ακόμη και τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας που ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους. Όμως χρειάζεται προσοχή γιατί η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει αντιπάθειες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι καλύτεροι προορισμοί διακοπών σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς χειρίζονται τους άλλους τα 12 ζώδια και ποιες τακτικές ελέγχου χρησιμοποιούν

Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού