ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Από τους Διδύμους η Σελήνη εστιάζει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις επαφές με τους άλλους και την επικοινωνία. Η Δευτέρα είναι μια εξαιρετική μέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους κι από κοντά κάτι παίρνουν και οι Λέοντες και οι Κριοί.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τους Διδύμους και σχηματίζει θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Άρη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και τον Δία στον τομέα των στόχων, των συνεργατών και της συλλογικής δουλειάς έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένη η μέρα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τις όψεις της σε όλη την διάρκεια της μέρας τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών αλλά με τόσο θετικές όψεις που κάνει η Σελήνη από το ζώδιο σας είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Όμως σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην το παρακάνετε με την δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως η άλλως είστε από την φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στους Διδύμους όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη που θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη την διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα την διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλώς η κακώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στα μεταβλητά ζώδια είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας. Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στην δουλειά ή για να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες, που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους, στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε πια έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα συναντήσει σε θετικές όψεις τους πλανήτες στον Υδροχόο και τον Ζυγό και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε το χρόνο σας αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε όταν χτυπά το ξυπνητήρι. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξυπνά μέσα σας η επιθυμία να περνάτε καλά ακόμη κι όταν έχετε δουλειά, η ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι από την εποχή του Σκορπιού;
– Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό;
– Ζώδια και ζήλια: Ποιοι ζηλεύουν πολύ και πώς το δείχνουν