ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 24 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 24 Μαΐου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά τις βραδινές ώρες με τη αντίθεση της προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια της σταθερής ομάδας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους!

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα γυρίζει ανάδρομος και ο Κρόνος στον Υδροχόο, προτρέποντάς μας να κάνουμε αναθεωρήσεις σε σημαντικούς τομείς στη ζωή μας ώστε να δημιουργήσουμε πιο σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί τα οικονομικά όπως και θέματα συνεργασιών θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά μην σκέφτεστε μόνο αυτά. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Με τον ανάδρομο Κρόνο θα κάνετε αναθεωρήσεις σε φιλικές σχέσεις και στόχους.
Ταύροι θέματα σχέσεων σας απασχολούν πιο έντονα μες τη μέρα. Ενδεχομένως να έχετε απρόοπτα νέα από το σύντροφο σας ή ένα συνεργάτη. Με ανάδρομο Κρόνο από σήμερα καλείστε να κάνετε αναθεωρήσεις στα θέματα της καριέρας.
Δίδυμοι ίσως αποκτάτε περισσότερες ευθύνες στην δουλειά, φορτώνεστε με πολλές υποχρεώσεις ή απλώς ξεκινάτε να προσέχετε περισσότερο την διατροφή και την υγεία σας. Με ανάδρομο Κρόνο θα αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας.
Καρκίνοι θα έχετε ευκαιρίες για έρωτες, φλερτ, εξόδους για διασκέδαση, θα είστε πιο δημιουργικοί αλλά προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις όσο κι αν σας γοητεύουν. Με τον ανάδρομο Κρόνο από σήμερα θα κάνετε αναθεωρήσεις πάνω στην οικονομική σας διαχείριση.

Λέοντες θέματα σπιτιού, της οικογένειας, αλλαγών στο χώρο και μια αίσθηση κούρασης ή ατονίας θα είναι πιο έντονα σήμερα με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Με τον ανάδρομο Κρόνο θα κάνετε αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.
Παρθένοι συζητάτε προτάσεις για δουλειά, επαγγελματικές συμφωνίες ή ακόμη και για ένα κοντινό ταξίδι. Πιθανώς να υπάρχουν και αρκετές οικονομικές δοσοληψίες. Με τον ανάδρομο Κρόνο θα αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στη δουλειά αλλά και τη φυσική σας κατάσταση.
Ζυγοί τα οικονομικά ζητούν λύσεις καθώς τα έξοδα σας αυξάνονται. Εκμεταλλευτείτε το χάρισμα σας να είστε γοητευτικοί αυτές τις μέρες αλλά προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου σας ωθεί να αναθεωρήσετε κάποια σχέδια σε προσωπικό επίπεδο.
Σκορπιοί θέματα δουλειάς, προσωπικά ή οικογενειακά μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο. Μπορεί να προκύψει μια μετακίνηση ή ένα επαγγελματικό ραντεβού και να έχετε περισσότερο άγχος. Με τον ανάδρομο Κρόνο από σήμερα θα αναθεωρήσετε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.
Τοξότες σήμερα θα έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κλείνουν λίγο περισσότερο ενώ μπορεί να είστε και λίγο πεσμένοι ή πιεσμένοι ψυχολογικά. Προσοχή σε θέματα υγείας. Έρχεται και μια έκλειψη στο ζώδιο σας. Ο ανάδρομος Κρόνος θα σας δώσει περαιτέρω μαθήματα διαχείρισης στον τομέα της επικοινωνίας.
Αιγόκεροι θα έχετε περισσότερες διευκολύνσεις σε οικονομικά θέματα, περισσότερο άγχος όμως σε αισθηματικά και στις φιλικές σχέσεις σας. Προσπαθήστε με διάλογο να τα επιλύσετε. Ο ανάδρομος Κρόνος ζητά αναθεωρήσεις στην οικονομική σας διαχείριση.
Υδροχόοι συζητάτε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή παρεμβαίνετε για να βελτιώσετε τα πράγματα, προσέξτε όμως τον τρόπο σας για να μην φαίνεστε στους άλλους πιεστικοί. Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιο σας, σας δίνει χρόνο να εξετάσετε καλά τους στόχους σας.
Ιχθύες σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχετε πάρει αποστάσεις ή ζουν μακριά, να ασχοληθείτε με σπουδές, σεμινάρια, σχέσεις, νομικά θέματα. Ίσως μαθαίνετε κάποια πράγματα για άτομα από το παρελθόν με τον ανάδρομο Κρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιο σας

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια