ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 21 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο την 21η Ιουνίου, στο θερινό Ηλιοστάσιο και ξεκινά ουσιαστικά το καλοκαίρι. Τα ζώδια συνδέονται με τις εποχές του χρόνου. Τα m παρορμητικά ζώδια ξεκινούν πάντα μια εποχή. Ο Κριός την άνοιξη, ο Καρκίνος το καλοκαίρι, ο Ζυγός το φθινόπωρο και ο Αιγόκερως τον χειμώνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Η θέση του Ήλιου στον Καρκίνο μέχρι τις 22.7 θα στρέψει την προσοχή μας σε ένα διαφορετικό τομέα και θα μας δώσει δυνατότητες να βελτιώσουμε τα πράγματα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η οικογένεια και το σπίτι ως ακίνητο με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν περισσότερο! Νέα ξεκινήματα στον επόμενο μήνα, φροντίδα στο περιβάλλον του σπιτιού, αναζήτηση νέας στέγης, οικογενειακά θέματα ή μια χωροταξική αλλαγή θα είναι στα σενάρια των επόμενων 4 εβδομάδων.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο έντονοι ρυθμοί, μεγαλύτερη έμφαση σε επαγγελματικές ασχολίες, σπουδές, ταξίδια φέρνει ο Ήλιος από τον Καρκίνο όμωςγια το δικό σας ζώδιο κα με κάποιες μικρές δυσκολίες. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με ένα μεταφορικό μέσο!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανασυγκρότηση των οικονομικών το βασικό θέμα από τώρα και για ένα μήνα. Απώλειες και κέρδη στο μικροσκόπιο . Θα έχετε ευκαιρίες να τονώσετε το εισόδημα σας και να περιορίσετε τα πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας,που ξεκινούν σήμερα. Μολονότι ο δρόμος δεν είναι ξεκάθαρος μπροστά σας ακόμη και υπάρχει αρκετή σύγχυση, μέχρι τα επόμενα γενέθλια θα έχετε σημειώσει πρόοδο και θα είναι η πρώτη γενέθλια χρονιά χωρίς σημαντικές απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ: Σιγά σιγά οι τόνοι πέφτουν κι αρχίζετε να κάνετε πιο εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας! Ο κυβερνήτης σας Ήλιος περνά σε ένα πιο ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 22/7 που ξεκινούν τα δικά σας γενέθλια. Η υγεία, η ψυχολογία χρειάζονται τόνωση και φροντίδα ενώ θα είστε και πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέοι στόχοι, περισσότερες επαφές με φίλους και κοινές ευχάριστες δραστηριότητες, περισσότερη δουλειά με συνεργάτες υπόσχεται η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο. Ταυτόχρονα ίσως αναθεωρήσετε τα σχέδια σας. Οι φίλοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και θα χρειαστούνξεκαθαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ: Τα επαγγελματικά θα αρχίσουν να καταλαμβάνουν περισσότερη ενέργεια και η προσοχή σας θα στραφεί στην πορεία της καριέρας σας γενικότερα. Για κάποιους με τη είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο αλλάζουν τα δεδομένα και ενδεχομένως να προχωρήσετε και σε μια χωροταξική αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο δίνει κάποια αισιοδοξία για το δικό σας ζώδιο. Φυσικά σας βρίσκει σε μια φάση με αρκετά σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνετε πλάνα για ταξίδια, για
σπουδές, επαφές με ξένους! Μολονότι όλα είναι ασαφή αυτή την στιγμή κάτι στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις, ασφάλειες, κληρονομικά θα χρειαστεί να ψαχτούν ενδελεχώς. Είναι μια περίοδος πολυέξοδη μεν αλλά θα υπάρχει φως στο τούνελ και για έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις με το σύντροφο σας, οι σχέσεις με τους συνεργάτες με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και θα χρειαστεί να τις φροντίσετε και να τις ξεκαθαρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ήλιος στον Καρκίνο από σήμερα φέρνει θέματα δουλειάς και υγείας σε πρώτο πλάνο! Οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά ίσως καταδείξουν και την ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ερωτική σας ζωή αλλά και ότι αφορά το θέμα παιδί μπαίνει σε προτεραιότηταμε την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο. Σαφώςθα είναι ένα διάστημα με μεγαλύτερη αισιοδοξία για σας και θα είστε πιο δημιουργικοί.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι