ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Η αποψινή Πανσέληνος πραγματοποιείται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στους Ιχθύς και οι όψεις της είναι σχετικά αρμονικές. Φυσικά πάντα μια Πανσέληνος μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα ενώ συνδέεται με μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από την άλλη αφού γίνεται σε ένα ζώδιο του νερού δεν θα μπορούσε παρά να είναι έντονη για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας. Η επιρροή της αφορά κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Ψυχολογική κυρίως είναι η επιρροή της πανσελήνου ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα παρασκήνιο. Η αφελής προσέγγιση σε νέα άτομα δεν βοηθά. Δώστε χρόνο και δεν πειράζει αν δεν δείχνετε ενθουσιώδεις. Φροντίστε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα φιλικό σας πρόσωπο, ένας συνεργάτης μπορεί να σας βοηθά ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά. Από την άλλη ίσως έχετε κάποιες ενστάσεις για το πως χειρίζονται κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα επαγγελματικό θέμα ζητά την προσοχή σας. Εξελίξεις σε θέματα καριέρας μπορεί έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Από την άλλη ίσως νοιώθετε ότι κάποιοι άνθρωποι σας θεώρησαν δεδομένους και έδειξαν αχαριστία απέναντι σε αυτά που τους προσφέρατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια Πανσέληνος θετική για να σχεδιάσετε μέσα στο επόμενο διάστημα τα επόμενα βήματα σας και να τα πραγματοποιήσετε σχηματίζεται απόψε. Όμως ό,τι συμφωνείτε, ό,τι συζητάτε αυτές τις μέρες θα πρέπει να γίνεται γραπτώς για να είναι και εγγυημένο.

ΛΕΩΝ: Στα οικονομικά η επιρροή της αποψινής Πανσελήνου. Είναι η στιγμή για να κάνετε πρακτικούς υπολογισμούς αλλά και να είστε κάπως καχύποπτοι απέναντι σε κρυφές χρεώσεις κτλ. Έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Προσοχή όμως στα μυστικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έμφαση στις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες δίνει το φεγγάρι αυτό. Μπορεί να αντιμετωπίσετε «παράλογες» απαιτήσεις. Πριν φτάσετε σε μια αντιπαράθεση προσπαθήστε να το σκεφτείτε με ψυχραιμία και να βρείτε μια διπλωματική λύση.

ΖΥΓΟΣ: Θέματα δουλειάς και υγείας υπερτονίζει η Πανσέληνος. Πρέπει να βάλετε μια τάξη και στους δυο τομείς αλλά χωρίς να παθαίνετε εμμονές. Η αστάθεια και η αβεβαιότητα για να αντιμετωπιστούν χρειάζονται ρεαλιστικές προσεγγίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή μιας φιλικής σας απασχολούν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Από την άλλη ίσως νοιώθετε ότι κάποιοι σας βάζουν στην μέση μιας ασυμφωνίας για να κάνετε το διαιτητή. Καλύτερα να προφυλάξετε την ενέργεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια και την δουλειά, μπορεί να σας προβληματίσουν για λίγο με το φεγγάρι αυτό. Ίσως νοιώθετε απογοητευμένοι με τη στάση κάποιου ατόμου ή μπορεί να χρειάζεται να βάλετε όρια εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξημένες επαφές και συζητήσεις για δουλειά, για τα νέα σας σχέδια φέρνει η Πανσέληνος και ίσως θελήσετε να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση με ένα συνεργάτη ή φίλο. Από την άλλη προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στα πλάνα σας και πιο αυθόρμητοι στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο και σας δημιουργούν ένταση και ανασφάλεια. Από την άλλη μπορεί να είναι και μια κατάσταση στα προσωπικά σας που σας δημιουργεί στρες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά ενώ μπορεί να υπάρχει πίεση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Μπορεί η άλλη πλευρά να λειτουργεί απρόβλεπτα και να σας αιφνιδιάζει. Αν νοιώθετε ότι δεν βρίσκετε άκρη αναβάλετε μια συζήτηση για το γουηκέντ.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/09/2021 – 26/09/2021
– Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του
– Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια