ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 19 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Η Δευτέρα είναι απαιτητική μέρα καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια πλειάδα όψεων κάποιες από τις οποίες είναι αρκετά ζόρικες και δημιουργούν ένταση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα είναι ελαφρώς πιο πιεσμένοι στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Οι πιεστικές, σε ψυχολογικό επίπεδο κυρίως, ημέρες συνεχίζονται με έμφαση σε οικονομικές υποθέσεις και το αίσθημα αδικίας που μπορεί να σας εγείρουν κάποιες στιγμές. Προσέξτε όμως που βγάζετε τα νεύρα σας και σίγουρα αποφύγετε να το κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πιέσεις είναι σε όλα τα μέτωπα αυτές τις μέρες τόσο στην δουλειά όσο και στην οικογένεια, αλλά και στις σχέσεις. Νιώθετε ότι όλοι κάτι απαιτούν από σας και αυτό σας εξαντλεί. Βάλτε όρια αλλά με τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε θέματα επικοινωνίας σας επηρεάζουν τα τετράγωνα Σελήνης – Αφροδίτης – Άρη και πρέπει να είστε προσεκτικοί πώς θα εκφράσετε το θυμό ή την άποψη σας για να μην προκαλέσετε σε άλλους εκνευρισμό. Το βράδυ πιο ευχάριστο με μια θετική οικονομική είδηση ίσως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις ακροβατούν σε ένα σκοινί σήμερα, τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση όλα θα εξελιχθούν καλά. Αποφύγετε να θίξετε οικονομικά θέματα με πιεστικό τρόπο.

ΛΕΩΝ: Πίεση στην δουλειά ή στο χώρο του σπιτιού αλλά και ξεσπάσματα αν έχετε μαζέψει διάφορα παράπονα από το προηγούμενο διάστημα και κάποιος σας πατήσει το λάθος κουμπί. Ψυχραιμία μέρα είναι θα περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις για υποκειμενικούς και ιδεολογικούς λόγους. Θα γλιτώσετε πολύ εκνευρισμό με αυτό τον τρόπο και θα προστατέψετε και την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Οικονομικές πιέσεις ή και διαφωνίες με συνεργάτες και ανθρώπους που ενδεχομένως θεωρείτε και φίλους σας. Παρ’ όλα αυτά με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας σάς κάνει υπερευαίσθητους κυρίως στις σχέσεις σας. Χαμηλώστε προς το παρόν τους τόνους ειδικά στα θέματα των επαγγελματιών. Η μέρα σίγουρα θα τελειώσει πολύ καλύτερα σε σχέση με το πως ξεκινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιέσεις στην δουλειά, πιέσεις στο σπίτι γενικώς η κατάσταση σας ζορίζει αλλά μεγάλο μέρος της πίεσης μπορεί να επιτείνεται από το δικό σας ψυχολογικό άγχος. Η μέρα πάντως μπορεί να έχει ενδιαφέρον και για τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε σχέση με άλλους τα πηγαίνετε καλύτερα ακόμη και σήμερα που είναι μια πιο απαιτητική ημέρα. Θέματα που αφορούν σε φίλους και συνεργάτες θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θέλει προσοχή στις συζητήσεις ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον και αποστασιοποίηση, ειδικά αν υπάρχει κάποια ένταση. Κοιτάξτε τους κοινούς σας στόχους με τους συνεργάτες σας και μην βλέπετε τα πράγματα εγωιστικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο χώρος της δουλειάς μυρίζει μπαρούτι σήμερα το πρωί κυρίως γι’ αυτό προσπαθήστε να απέχετε από αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους. Αποφύγετε επίσης το παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι καλύτεροι προορισμοί διακοπών σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς χειρίζονται τους άλλους τα 12 ζώδια και ποιες τακτικές ελέγχου χρησιμοποιούν

Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού