ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Η παρόρμηση και η βιασύνη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ημερών αυτών. Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι το μεσημέρι σε φάση κενής πορείας από τις 02:24 μέχρι τις 13:04 που περνά στον Κριό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Με το που προχωρά η Σελήνη στον Κριό, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση, μας προετοιμάζει για δράση και πρωτοβουλίες και η κύρια όψη που σχηματίζει
στο υπόλοιπο της μέρας είναι ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Πιθανώς να βρίσκετε πιο ευχάριστη την προοπτική να χουζουρέψετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι σας. Μέχρι το μεσημέρι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια.

ΤΑΥΡΟΣ: Από το μεσημέρι κι έπειτα καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό, μπορεί να κλείνεστε λίγο, να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στο χώρο του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μεσημέρι η Σελήνη μετατοπίζεται στον Κριό και τα θέματα της δουλειάς θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στην δουλειά που θα ζητήσουν την γνώμη σας.

ΛΕΩΝ: Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη από τους Ιχθύς μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα προτιμήστε τις απογευματινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Από την άλλη προσέξτε συζητήσεις για επαγγελματικοοικονομικά θέματα αν βλέπετε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι.

ΖΥΓΟΣ:Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες όμως στην πορεία ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Τις απογευματινές ώρες η όψη Σελήνης – Κρόνου είναι εξαιρετικά βοηθητική όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενδεχομένως τις πρωινές ώρες νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στην δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. Στην πορεία της ημέρας όμως παίρνετε τα πάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τη στιγμή που περνά η Σελήνη στον Κριό από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζει η διάθεση σας και όχι θετικά. Όμως το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στην ζωή μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις ή υποδείξεις στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η Σελήνη από τον Κριό, συνδέεται με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και το απόγευμα προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές ακόμη και για κλείσιμο συμφωνιών. Δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας φίλοι και γνωστοί για συμβουλές,, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά και από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα κάνει ωραία όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Ακόμη προσπαθήστε να μην σκέφτεστε για το μέλλον της δουλειάς σας με τους όρους και τις συνθήκες που δουλεύετε σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Επιτέλους σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021