ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 17 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου.

Η αίσθηση της τσαγκαροδευτέρας είναι κάπως έντονη καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τις πρωινές ώρες προτιμά τη θαλπωρή του σπιτιού και τις πιο χαλαρές δραστηριότητες αλλά έχει απέναντι της έναν Πλούτωνα που την πιέζει να ανταποκριθεί σε αυτά που πρέπει και όχι αυτά που θέλει.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που στην καλή του εκδοχή μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε βάθος σε ό,τι μας απασχολεί αλλά στη δύσκολη εκδοχή του παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας. Μέχρι τις 15:44 η Σελήνη παραμένει σε φάση κενής πορείας και ακολούθως περνά στον Λέοντα δημιουργώντας πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα τις απογευματινές ώρες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί σήμερα θα έχετε περισσότερη ενέργεια κυρίως από το μεσημέρι και έπειτα ενώ το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγικό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ταύροι ο λόγος σας έχει δύναμη και μπορεί να επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς και απόψεις. Απλά προσέξτε τον τρόπο για να μη φανείτε δογματικοί και συγκεντρωτικοί. Το απόγευμα θα σας απασχολήσουν τα οικογενειακά σας.

Δίδυμοι: Υπάρχει μια πιο έντονη κατάσταση που υφέρπει σήμερα και είναι ιδιαίτερα παρασκηνιακή. Από τη μια σας εξάπτει την περιέργεια να μάθετε τι κρύβεται από πίσω από την άλλη καλά θα κάνετε να μην αναμιχθείτε αυτή τη στιγμή εκεί που δεν πρέπει. Από το απόγευμα θα νιώσετε καλύτερα.

Καρκίνοι: θα νιώθετε δυνατοί να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύπτει στη μέρα σας αλλά μέχρι το απόγευμα οι συνθήκες θα είναι κάπως πιο απαιτητικές. Τις απαιτήσεις θα τις έχουν βέβαια οι άλλοι από σας και ίσως κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθετε ότι πάνε να τις επιβάλλουν.

Λέοντες: Mην ανακατευτείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Αξιοποιείστε την όψη Ήλιου – Πλούτωνα για να γίνετε πιο παραγωγικοί και πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας.

Παρθένοι: Μπορεί να έχετε κάποιες συζητήσεις σήμερα για το μέλλον των επαγγελματικών σας ή μιας οικονομικής συνεργασίας. Και μάλιστα μπορεί να πάνε καλά αρκεί να μην φανείτε ιδιαίτερα πιεστικοί.

Ζυγοί: Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι αλλά στην πορεία της και κυρίως όταν το μεσημέρι περάσει η Σελήνη στον Λέοντα (15:44) τα πράγματα θα εξομαλυνθούν.

Σκορπιοί: Η μέρα είναι δυνατή επικοινωνιακά αλλά προσπαθήστε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας και να πάτε να ελέγξετε τους άλλους με παιχνίδια μυαλού. Μια πρόταση για μια σχέση ή συνεργασία θα σας ιντριγκάρει.

Τοξότες: Η μέρα ξεκινά με μια συναισθηματική αστάθεια ίσως ή μπορεί να νιώθετε πίεση. Εξαιρετική από το απόγευμα κι έπειτα για να συζητήσετε για τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον και να έχετε ανταπόκριση.

Αιγόκεροι: Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση από πολλές πλευρές με τη Σελήνη στον Καρκίνο αλλά αποφύγετε χειριστικές συμπεριφορές κι αν βλέπετε ότι πάει κάπου να ξεσπάσει ένταση σε μια σχέση καλύτερα να το αποφύγετε.

Υδροχόοι: Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική κυρίως σε θέματα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων στο σπίτι. Ενδεχομένως να σας απασχολεί κι ένα θέμα υγείας ή φυσικής κατάστασης.
Ιχθύες: Η μέρα είναι σούπερ επικοινωνιακή και μπορεί να έχετε πολλές συζητήσεις, συσκέψεις ή αν συζητάτε με συνεργάτες πώς θα σημειώσετε μεγαλύτερη επιτυχία στους κοινούς σας στόχους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Στη σκιά του ανάδρομου Ερμή από 15/05/2021 έως 07/07/2021: Πώς θα μας επηρεάσει;

– Γιατί παραμένετε μόνοι και δεν έχετε σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σας

– Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιο σας