ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 14 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου.

Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τα μεσάνυχτα προς Τρίτη πραγματοποιείται η δεύτερη από τις συνολικά τρείς όψεις που θα σχηματίζουν μες το 2021 ο Κρόνος και ο Ουρανός. Η τιτανομαχία αυτή είναι η κύρια όψη της χρονιάς.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Μας δημιουργεί περισσότερες αμφιβολίες ή και μπορεί να νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε. Να μείνουμε με το παλιό και σταθερό ή αν απλώσουμε πλώρη για το καινούριο. Όπως και να έχει καλό είναι να αποφύγουμε τις ακραίες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η όψη Κρόνου – Ουρανού σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο σας σε συνεργασίες, φιλίες, ομάδες αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους ώστε να διαμορφώσετε ένα πιο αξιόπιστο ανθρώπινο δίκτυο που σας υποστηρίζει αλλά και να εξασφαλίσετε καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Από τη μια η επιθυμία σας για ένα πιο υπεύθυνο κι ίσως ηγετικό ρόλο στην δουλειά κι από την άλλη η αυτονομία, η ελευθερία και η αυτοδιάθεση σας μάχονται πρώτα μέσα σας και κατόπιν στις συνθήκες που συναντάτε. Σήμερα μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται η δεύτερη όψη Κρόνου – Ουρανού σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας αλλά και να γίνετε και πιο ευέλικτοι σε σχέση με τις πεποιθήσεις σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε σενάρια τελειομανίας. Μόνο πίσω σάς πάνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα σάς βοηθά να κάνετε κάποιους διαχωρισμούς στο μυαλό σας και να δείτε κάποιες καταστάσεις αλλά και σχέσεις με ένα πιο αντικειμενικό τρόπο, ειδικά αυτές που αναφέρονται σε φίλους, συνεργάτες και στόχους.

ΛΕΩΝ: Συνεργασία ή αυτονομία; Έλεγχος από τους άλλους ή έλεγχος μόνο δικός σας; Ή μήπως κάτι βλέπετε λάθος και χάνετε το πνεύμα της συντροφικότητας και της συνεργασίας προκειμένου να έχετε την ευθύνη και τον έλεγχο που πρέπει. Είναι πολλά αυτά τα ερωτήματα και σίγουρα δεν χρειάζεται να τα απαντήσετε τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για εσάς το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σάς οδηγεί σε ακραίες επιλογές κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή αλλά και τις πεποιθήσεις, τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και μην παίρνετε σήμερα αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα το βράδυ σχηματίζεται το δεύτερο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει διλήμματα σε σχέση με το ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε και ποιον όχι είτε από το περιβάλλον των συνεργατών είτε και των φίλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα σχηματίζεται το δεύτερη τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Για σας τους Σκορπιούς το θέμα αφορά το κομμάτι της οικογένειας, της συμβίωσης, των σχέσεων και της δικής σας ελευθερίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα το βράδυ επαναλαμβάνεται το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Η όψη αυτή σας καλεί να δείτε πως αξιοποιείτε και πως ξοδεύετε γενικότερα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας. Σίγουρα μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να έχετε βρει τον τρόπο να αλλάξετε τις καθημερινές σας ρουτίνες προς όφελος της υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα το βράδυ σχηματίζεται το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού και μπορεί αυτή η όψη να προκαλέσει ένα μεγαλύτερο χάος στην τακτική και επιμελή ζωή σας που όλα λειτουργούν υπό έλεγχο. Όλα όμως γίνονται για τον καλύτερο λόγο όσο κι αν αγχώνεστε αρχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Κρόνο σχηματίζεται για δεύτερη φορά απόψε. Σίγουρα αφορά πολύ στην εξέλιξη οικογενειακών και επαγγελματικών θεμάτων και τα όρια σας στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Για σας τους Ιχθύς το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό έχει να κάνει με τη δύναμη του λόγου και της σκέψης στην ζωή σας, την επικοινωνία με τους άλλους και πόσο τελικά καταφέρνετε να πείτε αυτό που θέλετε ή νιώθετε ότι αυτολογοκρίνεστε για να γίνετε αποδεκτοί.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι